Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

H υπόσχεση του Ν.Τζώρτζογλου για την συμμετοχή όλων των σωματείων στα πρωταθλήματα της νέας χρονιάς

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 22:30 Γράφτηκε από

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα η ΕΠΣΗ φιλοξένησε σήμερα τους εκπροσώπους των σωματείων, μετά το κάλεσμα που έγινε για μια ευρεία σύσκεψη με στόχο να γίνει μια γενική συζήτηση και να κατατεθούν προβληματισμοί και ιδέες ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανταπόκριση των σωματείων στην πρόσκληση της ΕΠΣΗ ήταν σημαντική και συζητήθηκαν θέμα όπως η δομή των πρωταθλημάτων, η συγκρότηση των κατηγοριών, οι προϋποθέσεις για τους προπονητές, οι συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών, το Youth League κ.α., με την Επιτροπή Πρωταθλήματος να καταγράφει και να αξιολογεί τις προτάσεις, ώστε τις επόμενες ημέρες να κάνει τις εισηγήσεις της και τον σχεδιασμό της αναφορικά με την προσεχή σεζόν.

Μεγάλο κομμάτι της συζήτησης επικεντρώθηκε στο Μητρώο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία είτε για την εγγραφή τους, είτε για την επικαιροποίηση των στοιχείων που απαιτούνται για όσα είναι ήδη εγγεγραμμένα.

Από πλευράς ΕΠΣΗ ο πρόεδρος κ. Τζώρτζογλου υποσχέθηκε ότι όλα τα σωματεία, ανεξάρτητα αν έχουν εγγραφεί ή όχι στο Μητρώο, θα συμμετέχουν κανονικά την νέα αγωνιστική περίοδο στα τοπικά πρωταθλήματα.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search