Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Οκτώ Ατσαλενιωτάκια στα... πρόθυρα της Εθνικής!

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 17:00 Γράφτηκε από

Ο ΠΟΑ είναι ανεξάντλητη πηγή ταλέντου, κάτι που φαίνεται από τις προσκλήσεις οκτώ παικτών για να δώσουν το παρών στις προπονήσεις προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος Εθνικών Ομάδων, θα διεξαχθούν προπονήσεις προεπιλογής, στις οποίες θα παρευρίσκονται ο κ. Κωνσταντινίδης Κώστας (Τεχνικός Διευθυντής Εθνικών Ομάδων), ο κ. Θέος Αναστάσιος (Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κ19) και ο κ. Χατζόπουλος Άγγελος (Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Ομάδας Κ15).

Οι εν λόγω προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16/06/2022 στο γήπεδο Λίντο.

Στις 17:00 – γενν. 2008

Στις 18:30 – γενν. 2007

Ο ΠΟΑ και ο Ερμής Ατσαλένιου, λαμβάνουν την μερίδα του λέοντος καθώς τόσο στην ηλικία των 14 ετών όσο και στα 15 έχει τέσσερις ποδοσφαιριστές έκαστος.

Συγκεκριμένα στους γεννηθέντες το 2008 βρίσκονται οι Καλλέργης Νίκος, Κωνσταντακόπουλος Αλκιβιάδης, Κουμάκης Χριστόφορος και Τσαγκαράκης Ζαννής, ενώ στους γεννηθέντες το 2007 επιλέχθηκαν οι Καλογιαννάκης Στέφανος, Καλογιαννάκης Φίλιππος, Μενεγάτος Ιωάννης και Κωστάκης Βασίλης. 

Σύνολο οκτώ ποδοσφαιριστές, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που πραγματοποιείται τόσο στις Ακαδημίες όσο και τις επόμενες βαθμίδες του ΠΟΑ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μόνο από την ΠΑΕ ΟΦΗ, προσκλήθηκαν τέσσερις παίκτες από την ίδια ομάδα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search