Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Ν. Τζώρτζογλου: «Στην ανάπτυξη και την πρόοδο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου του Νομού μας, κανείς δεν περισσεύει»

Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 16:40 Γράφτηκε από

O Νίκος Τζώρτζογλου, με νέα ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΗ στέλνοντας ένα μήνυμα στα μέλη των ποδοσφαιρικών σωματείων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΙΟΥ
Αγαπητά μέλη των Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.
Λιγες ωρες πριν τις εκλογες της ΕΠΣ Ηρακλειου θέλω να σας ευχαριστήσω δημόσια για την στάση ευθύνης, ήθους, συνέπειας και σοβαρότητας που κρατήσατε όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής διαδικασίας για τις εκλογές της Ε.Π.Σ. Ηράκλειου.
Θέλω να σας τονίσω ότι μετά τις εκλογές όλοι θα είμαστε ΠΑΡΏΝ για μια νέα πορεία για ένα νέο ξεκίνημα που θα φέρνει στο επίκεντρο την συνεργασία, την κατανόηση, την συνεννόηση και τον σεβασμό για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στο Νομό μας.
Σε αυτή την πορεία προς το μέλλον κανένας δεν περισσεύει, υπάρχουν άξια και ικανά στελέχη και στις δύο παρατάξεις.
Εγγυώμαι να είμαι ο θεματοφύλακας της σύμπνοιας με όλους όσους εκλεγούν έτσι ώστε να αναπτύξουμε και να αναδείξουμε ένα περιβάλλον ποδοσφαιρικού πολιτισμού (ανεξαρτήτως τις όποιες προσωπικές δικαστικές διαμάχες), το οποίο θα παραμείνει μακριά από την πόλωση την ανοίκεια φρασεολογία την ακατάσχετη χυδαιολογία ή τις προσωπικές στρατηγικές χειραγώγησης από γνωστό κυβερνητικό πρόσωπο.
Είμαι σίγουρος, όπως όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και τώρα θα επιλέξετε τους καλύτερους υποψήφιους και από τους δύο συνδυασμούς για να σας εκπροσωπήσουν, ώστε όλοι μαζί να συνδράμουμε για ένα ακόμα ποιοτικότερο ποδόσφαιρο.
Με Εκτίμηση & Βαθύ Σεβασμό
για την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια!!
Νίκος Τζώρτζογλου
Πρόεδρος Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ελλάδος

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search