Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Επιβεβαίωση Prismasport: Μινωική και Γόρτυς τα δύο σωματεία της ΕΠΣΗ που προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 19:32 Γράφτηκε από

Στην επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Prismasport.gr που σας είχε αποκαλύψει απο το μεσημέρι της Πέμπτης ότι δύο σωματεία της ΕΠΣΗ προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για το γεγονός ότι τους απαγορεύεται να συμμετέχουν στις εκλογές της ΕΠΣΗ γιατί δεν έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α, προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης η ΕΠΣΗ όπου με ανακοίνωση της εκανε γνωστό ότι τα δύο αυτά σωματεία είναι η Μινωική και η Γόρτυνα. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: 

"Μετά την επικύρωση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ του εκλογικού καταλόγου για όσα σωματεία έχουν, βάσει σχετικού εγγράφου της ΓΓΑ, δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση της 15ης Μαϊου, δύο σωματεία δυνάμεως ΕΠΣΗ κατέθεσαν προσφυγή κατά τη συγκεκριμένης απόφασης.

Συγκεκριμένα τα σωματεία "Μινωική" και "Γόρτυς" προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση όλα τα σωματεία, βάσει του καταστατικού της ΕΠΣ Ηρακλείου. Τα δύο σωματεία που κατέθεσαν την προσφυγή εκπροσωπεί ο νομικός κ. Σημαιοφορίδης.

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και τον πρόεδρο κ. Νίκο Τζώρτζογλου έχει εκφραστεί κατηγορηματικά η θέση υπέρ της συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση όλων των σωματείων της ΕΠΣΗ." 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search