Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Παρουσιάστηκε η χορηγική συνεργασία της ΕΠΣΗ με το "Ασκληπιός Διάγνωσης"

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 19:49 Γράφτηκε από

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η ΕΠΣΗ υποδέχτηκε στην οικογένειά της και στην οικογένεια του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου το διαγνωστικό κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις».

Η χορηγική συνεργασία παρουσιάστηκε σήμερα με συνέντευξη Τύπου που έγινε στο ξενοδοχείο «Astoria Capsis».

Το «Ασκληπιός Διάγνωσις» είναι επίσημα χορηγός των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΗ, που θα ονομάζονται πλέον «Youth League Ασκπληπιός Διάγνωσις» και «Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣΗ Ασκληπιός Διάγνωσις». Παράλληλα το «Ασκπληπιός Διάγνωσις» προσφέρει παροχές και προνομιακές τιμές στους ιατρικούς και διαγνωστικούς ελέγχους όλων των σωματείων και ποδοσφαιριστών.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε η γενική διευθύντρια του «Ασκληπιός Διάγνωσις» κ. Έφη Τσικνάκη μαζί με μέλη του διαγνωστικού κέντρου, εκφράζοντας την μεγάλη χαρά της γι’ αυτή τη συνεργασία, τονίζοντας ότι όχι μόνο φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια θα υπάρχει ενεργή στήριξη στην ΕΠΣΗ, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις υποδομές.

Την παρουσίαση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Γιώργος Πιτσούλης.

Από πλευράς ΕΠΣΗ μίλησαν για την χορηγική συνεργασία ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου και ο β’ αντιπρόεδρος κ. Στέλιος Παπαδάκης, ο οποίος είχε κομβικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας και τόνισαν ότι η συνεργασία με το «Ασκπληπιός Διάγνωσις» είναι πολύτιμη για το ποδόσφαιρο και τις υποδομές.

Για τις λεπτομέρειες της συνεργασίες και τις παροχές μίλησαν ο πρόεδρος της Επιτροπής μάρκετινγκ κ. Γιώργος Φανουράκης και το μέλος κ. Μανόλης Μαθιουδάκης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search