Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022

Πολύτιμη η ημερίδα ΕΠΣΗ- Προπονητών για τις πρώτες βοήθειες

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 20:24 Γράφτηκε από

Με μεγάλη επιτυχία, πολλές συμμετοχές και ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της ΕΠΣΗ για τις πρώτες βοήθειες με τη συνεργασία του Συλλόγου Προπονητών Ηρακλείου. Η ημερίδα έγινε το πρωί της Παρασκευής στον κεντρικό σταθμό του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, με την παρουσία του διοικητή του ΕΚΑΒ Κρήτης κ. Νίκου Γιαννακουδάκη και διασωστών.

Το παρών έδωσαν προπονητές και παράγοντες από τα σωματεία του Ηρακλείου ενώ από πλευράς ΕΠΣΗ παρέστησαν ο αναπληρωτής πρόεδρος και πρόεδρος της υγειονομικής Επιτροπής κ. Γιάννης Δροσίτης και τα μέλη κ.κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος Φανουράκης.

Ήταν μια πολύτιμη ημερίδα, με τους συμμετέχοντας να γεμίζουν πληροφορίες και γνώσεις σχετικά με τις πρώτες βοήθειες και τις απαραίτητες ενέργειες, με εξειδίκευση πάνω στο ποδόσφαιρο και στα όσα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Έγινε πρακτική εξάσκηση με ειδική κούκλα σε περιπτώσεις ΚΑΡΠΑ, απόφραξης αεροφόρου οδού ενώ πολύ σημαντική ήταν η επίδειξη της ανάνηψης με απινιδωτή, όπου όλοι οι προπονητές συμμετείχαν στην διαδικασία.

Το προσεχές διάστημα θα γίνουν και άλλα σεμινάρια, προκειμένου να δώσουν το παρών όσοι προπονητές δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδική πιστοποίηση για την παρακολούθηση του σεμινάριου, που είναι απαραίτητη σε όσους εργάζονται σε ομάδες.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά το ΕΚΑΒ Κρήτης, τον διευθυντή κ. Γιαννακουδάκη και τους διασώστες για την πολύτιμη συνεργασία τους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search