Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Παρουσιάστηκε η χορηγική συνεργασία της «ΦΗΜΗ» στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ (Photos)

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 16:25 Γράφτηκε από

Παρουσιάστηκε σήμερα στο «Astoria Hotel» η χορηγική συνεργασία των αναψυκτικών «ΦΗΜΗ» στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ.

Μια χορηγία που σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νίκο Τζώρτζογλου είναι πενταψήφιο νούμερο σε χιλιάδες ευρώ και περιλαμβάνει υλικό επαγγελματικού επιπέδου, όπως και ένδυση.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Μια χορηγική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη και σπουδαία αξία παρουσιάστηκε σήμερα στο ξενοδοχείο «Αστόρια».
Τα αναψυκτικά «ΦΗΜΗ» και ο Βασίλης Ζηδιανάκης, εκ των κορυφαίων κρητικών εταιρειών, εξέφρασαν την έμπρακτη στήριξή τους στις Μικτές Ομάδες, στο μέλλον του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, με τη χορηγία όλου του ενδυματολογικού υλικού αγώνων, προπονήσεων και αποστολών.

Μια χορηγία που σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νίκο Τζώρτζογλου είναι πενταψήφιο νούμερο σε χιλιάδες ευρώ και περιλαμβάνει υλικό επαγγελματικού επιπέδου, από την κορυφαία του είδους εταιρία ένδυσης «Capelli Sport» και το κατάστημα «Team Sports Center» του κ. Γιάννη Κοντάκη.

Το παρών στην παρουσίαση έδωσαν εκ μέρους των Αναψυκτικών «ΦΗΜΗ» ο διευθυντής κ. Ανδρέας Θεοδωράκης και ο εμπορικός διευθυντής κ. Παύλος Αναγνωστάκης, τονίζοντας ότι η εταιρία «ΦΗΜΗ» βρίσκεται πάντα κοντά στον αθλητισμό, την ΕΠΣΗ και τις Μικτές Ομάδες, ευχόμενοι υγεία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε με θερμά λόγια για την στήριξη του κ. Βασίλη Ζηδιανάκη και της οικογένειας και αναφέρθηκε στο πως η οικογένεια Ζηδιανάκη, που από τον παππού Βασίλη Ζηδιανάκη ξεκίνησε με ένα γαϊδουράκι και πουλούσε αναψυκτικά «Φήμη» στα χωριά τις περασμένες δεκαετίες και έφτασε τώρα να είναι μια κορυφαία εταιρεία. «Ο Βασίλης Ζηδιανάκης είναι πάντα κοντά μας και βοηθάει όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και την κοινωνία. Οι Μικτές ντύνονται με κορυφαίο ρουχισμό, ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά» τόνισε ο κ. Τζώρτζογλου ενώ ασφαλώς εξήρε το γεγονός ότι αυτή η χορηγία γίνεται σε μια δύσκολη εποχή, με την Πολιτεία να μην βοηθά πέρα από την αμέριστη συμπαράσταση που υπάρχει από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Συριγωνάκη.

Μάλιστα ο κ. Συριγωνάκης έδωσε κι εκείνος παρών στην εκδήλωση, εκφράζοντας την μεγάλη του χαρά για τη βοήθεια που προσφέρει ο κ. Ζηδιανάκης, ένας επιχειρηματίας του τόπου, στις Μικτές Ομάδες ΕΠΣΗ ενώ επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Κρήτης και ο κ. Αρναουτάκης είναι πάντα κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Στη συνέχεια ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, που μαζί με τον κ. Στέλιο Παπαδάκη ήταν οι άνθρωποι «κλειδιά» για την ολοκλήρωση της χορηγίας μέσω των επαφών τους με τον κ. Ζηδιανάκη, ευχαρίστησε θερμά τον κρητικό επιχειρηματία για την στήριξή του σε αυτές τις δύσκολες εποχές και μέσα στα τόσα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία. «Οι Μικτές ΕΠΣΗ έχουν κάνει πολλά βήματα τα τελευταία χρόνια και σε αυτό έχουν βοηθήσει και βοηθούν άνθρωποι όπως τον Βασίλη Ζηδιανάκη» τόνισε ο κ. Κουτεντάκης, ενώ ευχαρίστησε ακόμα τους κ.κ. Αρναουτάκη-Συριγωνάκη αλλά και τον διαχρονικό υποστηρικτή και χορηγό της ΕΠΣΗ κ. Αντώνη Παπαδάκη, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του αγαπημένου του πατέρα

Επίσης, ο κ. Κουτεντάκης θεώρησε υποχρέωσή του να αναφερθεί σε μια απώλεια που συγκλόνισε τον ίδιο και όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στον Μανόλη Φρουδάκη, που άφησε ένα μεγάλο κενό και εξέφρασε τα συλλυπητήρια για τον θάνατό του. Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, στη μνήμη του Μανόλη Φρουδάκη θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια του σαββατοκύριακου.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο υπεύθυνος υποδομών της ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Παπαγγελής, ευχαριστώντας και εκείνος τον κ. Ζηδιανάκη και τα αναψυκτικά «ΦΗΜΗ» με την ευχή να είναι άλλη μια επιτυχημένη χρονιά για τις Μικτές Ομάδες.

Τέλος, εκ μέρους της εταιρείας ένδυσης ο κ. Γιάννης Κοντάκης, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι η ΕΠΣΗ να συνεργάζεται με κρητικές εταιρείες για τις Μικτές, ενώ αναφέρθηκε στα όσα συμπεριλαμβάνει το υλικό ρουχισμού, με πλήρης ένδυση σε στολές αγώνων, φόρμες προπόνησης, ρούχα αποστολή και σακ-βουαγιάζ, μπάλες, υλικό προπόνησης κ.α.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search