Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Οικονομική βοήθεια θα ζητήσει η ΕΠΣΗ για τα πληττόμενα σωματεία από τους σεισμούς

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 20:13 Γράφτηκε από

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης η τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ με τα σωματεία που δοκιμάζονται από τους σεισμούς.

Αποφασίστηκε η Ένωση να ζητήσει οικονομική βοήθεια από όλους τους φορείς, ενώ ανάλογες ενέργειες θα γίνουν και για τα γραφεία της ΕΠΣΗ, που έχουν υποστεί ζημιές από τους σεισμούς.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΣΗ:

«Η σημερινή τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ με τα πληττόμενα σωματεία από τους σεισμούς έγινε μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης…

Οι εκπρόσωποι των σωματείων μετέφεραν τις δύσκολες στιγμές που διανύουν τα σωματεία και οι τοπικές κοινωνίες που εκπροσωπούν, με δεκάδες κατοίκους από το δήμο Μινώα Πεδιάδος και τα γύρω χωριά να έχουν χάσει τα σπίτια τους και να δίνουν πλέον μάχη για να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Ωστόσο ήταν και πολύ δυνατό το μήνυμα από όλους προκειμένου οι ομάδες να μπουν στα γήπεδα, καθώς το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός θα αποτελέσει μια διέξοδος στις δυσκολίες που διανύουν.

Στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ κλήθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων: ΟΦΑ, Βόνη, Ανθεστίων, Τριτωνία, Κόροιβος, Κουνάβοι, Πήγασος, Ηρακλής Νιπιδιτού, Γαρίπα, Ίνι, οι περισσότεροι εκ των οποίων μετείχαν στην τηλεδιάσκεψη και συζήτησαν με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ώρες, ευχαριστώντας παράλληλα τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Τζώρτζογλου και την Ε.Ε. για το άμεσο και ειλικρινές ενδιαφέρον τους.

Στις αποφάσεις που πάρθηκαν είναι ότι η ΕΠΣΗ άμεσα θα αποστείλει επιστολή στην ΕΠΟ και σε άλλους φορείς και θα ζητά οικονομική ενίσχυση για τα σωματεία που προέρχονται από τις πληττόμενες από το σεισμό περιοχές, ενώ ανάλογες ενέργειες θα γίνουν προκειμένου να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές που έχει προκαλέσει στο νεοκλασικό κτίριο της ΕΠΣΗ η σεισμική ακολουθία.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Ομοσπονδία γι’ αυτό το λόγο ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και θα έχει τις σχετικές επαφές».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search