Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Ν. Τζώρτζογλου:«Ετοιμάζουμε κάτι μεγάλο για το 2022 για την επέτειο 100 χρόνων της Μικρασιατικής καταστροφής»

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 18:11 Γράφτηκε από τον

Σε μία δήλωση που συγκινεί ιδιαίτερα, ο Νίκος Τζώρτζογλου ανακοίνωσε την διεξαγωγή εκδηλώσεων για την επέτειο 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κατά την διεξαγωγή της κλήρωσης των πρωταθλημάτων, προανήγγειλε την διενέργεια εκδηλώσεων που θα στοχεύουν στο να τιμηθεί ο Ελληνισμός, με την συμμετοχή μεγάλων ομάδων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το προσφυγικό στοιχείο είναι έντονο στο Ηράκλειο, και με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων (1922 - 2022) ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ αποκάλυψε τα πλάνα του.

Διαβάστε όσα είπε:

«Η ΕΠΣΗ δεν μένουμε μόνο στο στείρο, ψυχρό μας ρόλο, να διοργανώνουμε παιχνίδια. Ένας από τους σκοπούς μας είναι το πως θα καλιεργήσουμε και άλλα. Ετοιμάζουμε κάτι πολύ σημαντικό για το 2022, καθώς είναι τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή. Είναι μία σημαντική χρονιά, πρέπει να τιμήσουμε τους πρόσφυγες, αυτούς που χαθήκανε στις σφαγές της Σμύρνης και όχι μόνο, θα διοργανώσουμε κάποια ποδοσφαιρικά παιχνίδια, έχουμε επαφές με μεγάλες ομάδες της Ελλάδος που έχουν σχέση με την προσφυγιά, όπως και στο Ηράκλειο που υπάρχει το προσφυγικό στοιχείο, και όχι μόνο με ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά και με μουσικό στοιχείο που πιστεύω θα εντυπωσιάσουν ενώ υπάρχουν σκέψεις και για μία μεγάλη ξένη ομάδα. Για όλα αυτά είμαστε έτοιμοι,ο φάκελος θα πάει στις αρμόδιες υπηρεσίες, έχουμε μιλήσει ήδη με την Περιφέρεια  αλλά και με τους κυρίους Καραγκούνη και Ζαγοράκη αλλά και με μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού τα οποία θα έχουμε δίπλα μας.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search