Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Έγγραφο της ΕΠΣΗ στις ομάδες της Β΄κατηγορίας για να αναπληρωθούν τα κενά στην Α2

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 17:17 Γράφτηκε από

Πρόσκληση προς τους προέδρους των σωματείων της Β΄ΕΠΣΗ προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και να καλυφθούν με αυτό τον τρόπο τα κενά που υπάρχουν απευθύνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ κατόπιν εισηγήσεως της Επιτροπής Πρωταθλήματος, αποφάσισε με πρόσκληση στις ομάδες της Β’ Κατηγορίας, να αναπληρώσει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στην Α2 Κατηγορία ΕΠΣΗ περιόδου 2021-2022, μετά και την ολοκλήρωση της προθεσμίας των δηλώσεων συμμετοχής της Α2 Κατηγορίας.

Εφόσον το σωματείο σας επιθυμεί να συμμετέχει στην Α2 Κατηγορία, καλείστε να καταθέσετε εγγράφως το αίτημά σας έως την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτό το αίτημά σας είναι να έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχής σας στην Β’ Κατηγορία.

Εφόσον τα αιτήματα συμμετοχής στην Α2 Κατηγορία από τα σωματεία της Β’ Κατηγορίας είναι περισσότερα από τις κενές θέσεις που έχουν δημιουργηθεί, τότε η αναπλήρωση των κενών θα γίνει μέσω της διαδικασίας κληρώσεως.

Εάν απαιτηθεί κλήρωση για την αναπλήρωση των κενών, ορίζεται να διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ, με επιτρεπτή τη φυσική παρουσία ενός εκπροσώπου από τα σωματεία που θα συμμετέχουν, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα." 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search