Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021

Θέμα Prismasport I Πάγωμα όλων των τοπικών πρωταθλημάτων θα προτείνει η ΕΠΣΗ

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 19:19 Γράφτηκε από

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ η οποία είχε αναβληθεί στις 19 Ιουλίου.


Η αναβολή της ψήφισης προτάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού που διέπει την εφαρμογή του Καταστατικού και κωδικοποίηση των διατάξεών του, αποφάσισε το σώμα της "έκτακτης" γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα, 19/7) με ψήφους 62 ναι, 3 «παρών», 1 λευκό.


Το σώμα προχώρησε στην απόφαση αναβολής ώστε να υπάρξει το περιθώριο ευρύτερης και διεξοδικής συζήτησης στις τάξεις της ποδοσφαιρικής οικογένειας αναφορικά με τις Καταστατικές αλλαγές τις οποίες έχουν προτείνει οι διεθνείς συνομοσπονδίες, με σκοπό στην επόμενη γ.σ. των Ενώσεων - Μελών της Ε.Π.Ο., η οποία ορίστηκε για τις 27 Αυγούστου 2021, να παρθεί οριστική απόφαση.


Οι συζητήσεις αυτές αποβήκανε άκαρπές μέχρι αυτή την στιγμή, καθώς συνεχίζονται , με αποτέλεσμα να μην έχουν αλλάξει ιδιαίτερα τα δεδομένα από την ημέρα της αναβολής της πρώτης Γενικής Συνέλευσης και παρά της επανειλημμένες προσπάθειες των ανθρώπων της ΕΠΟ και των τοπικών ενώσεων.


Μεγάλο αγκάθι παραμένει και το θέμα του μητρώου που αν δεν πάρει παράταση η αλλάγη νόμου η μεγάλη πλειοψηφία των σωματείων δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στα οικεια πρωταθλήματα των τοπικών ενώσεων και επίσης αποκλείονται από το να χρησιμοποιούν δημοτικά γήπεδα και εγκαταστάσεις.


Κάτω από από αυτή την δαμόκλειο σπάθη και μπροστά στην κατάρρευση των τοπικών πρωταθλημάτων  , καθώς στο Ηράκλειο τα σωματεία που έχουν εγγραφεί στο μητρώο είναι περίπου τριάντα , η ΕΠΣΗ και προσωπικά ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου στην Γενική Συνέλευσή της ΕΠΟ θα προτείνει την μη έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων σε όλη την επικράτεια  μέχρι να βρεθεί οριστική λύση στο θέμα αυτό.


Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ έχει κάνει επαφές και με άλλες ενώσεις οι οποίες ειναι συμπαραστάτες στην πρόταση αυτή.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search