Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

2013: Όταν ο «Ποτήρος» πέτυχε έξι γκολ σε έναν αγώνα!

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 10:40 Γράφτηκε από τον
Η φωτογραφία είναι από αγώνα Αλμυρός - Κόρακας εκείνης της περιόδου με προσωπικό αντίπαλο του Φραγκίσκου Ποτηράκη, τον πρώην προπονητή της Λαμίας Γιώργο Πετράκη! Η φωτογραφία είναι από αγώνα Αλμυρός - Κόρακας εκείνης της περιόδου με προσωπικό αντίπαλο του Φραγκίσκου Ποτηράκη, τον πρώην προπονητή της Λαμίας Γιώργο Πετράκη!

Ο Φραγκίσκος Ποτηράκης εδώ και αρκετά χρόνια «βομβαρδίζει» τις αντίπαλες εστίες στο τοπικό του Ηρακλείου με πολλά γκολ. 

Ο έμπειρος επιθετικός ο οποίος φέτος ανάλαβε χρέη παίκτη - προπονητή στην Παλιανή, όπου κάνει «πλάκα» στην Β2 ΕΠΣΗ έχοντας 6 γκολ σε 3 αγώνες, πριν από 7 χρόνια είχε καταφέρει να πετύχει 6 γκολ μόνο σε ένα αγώνα. 

Συγκεκριμένα ήταν Γενάρης του 2013 όταν αγωνιζόταν στον δυνατό τότε Κόρακα με προπονητή τον Δημήτρη Κόκκινο, όπου «διέσυραν» την Χερσόνησο με σκορ 7-1. Τα έξι από τα επτά τέρματα τα είχε πετύχει ο «Ποτήρος» ο οποίος ήταν ασταμάτητος! Μάλιστα ο έμπειρος σέντερ φορ τότε θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ και ήταν έτοιμος να γράψει ακόμα μεγαλύτερη ιστορία, ωστόσο ο προπονητής του από το 65' και έπειτα είχε δώσει εντολή να οπισθοχωρήσει η ομάδα για να μην πετύχει άλλα γκολ, δείχνοντας σεβασμό προς τον αντίπαλο!

 Οι συνθέσεις του εν λόγο αγώνα:

ΚΟΡΑΚΑΣ: Φραγκιαδάκης, Ρινακάκης Ε. (55ʼ Ρινακάκης Ε.), Τσικριτσάκης (55ʼ Καραμανιτάκης), Φανουράκης, Κουτσάκης, Φραγκιαδουλάκης, Σμαραγδάκης, Βιδάκης, Ποτηράκης, Μόντι, Προβιδάκης.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Εντρι, Λαγουδάκης, Πιτερός, Τσιάμης, Φθενάκης, Μιχελακάκης (46ʼ Ρίζος), Λασιθιωτάκης, Τσάλος (46ʼ Λαγουδάκης), Φερεντίνος, Δημητρακόπουλος, Μαραμβελάκης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport