Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ευχαριστώ του Νίκου Τζώρτζογλου στην εταιρεία «Νερό Ρούβας»

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 11:16 Γράφτηκε από τον

Πολύ μεγάλη βοήθεια για την ΕΠΣΗ και τα ερασιτεχνικά σωματεία η χορηγία της εταιρείας «Νερό Ρούβας» η οποία δείχνει έμπρακτα την διαχρονική αγάπη της για το ποδόσφαιρο και το τοπικό.

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Κρήτη δίνει οικονομική «ανάσα» στην ΕΠΣΗ σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε λόγω της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημος χορηγός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ το "Νερό Ρούβας"

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου σε τοποθέτηση του στο prismasport.gr θέλησε να ευχαριστήσει τα «Νερό Ρούβας» για την χορηγία τονίζοντας ότι αυτή η μεγάλη εταιρεία συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η εταιρεία «Νερό Ρούβας» αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την πίστη στην υπεύθυνη εταιρική ευθύνη μέσα από το πρόγραμμα της «δίψα για ζωή» και σε μία δύσκολη περίοδο λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει όλος ο πλανήτης και ιδιαίτερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την πανδημία του Covid19. Αυτή η μεγάλη εταιρεία «Νερό Ρούβας» αποδεικνύει με την μεγάλη αυτή χορηγία εμπράκτως την στήριξη της στην προσπάθεια όλων των ερασιτεχνικών σωματείων και των παραγόντων του Νομού Ηρακλείου συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδες»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα