Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Και επίσημα μέσω τηληδιάσκεψης η σχολή προπονητών

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 16:47 Γράφτηκε από τον
ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ακόμα ένα ρεπορτάζ του prismasport.gr που επιβεβαιώνεται!

Πριν από λίγες ώρες σας ενημερώσαμε για την άμεση επανέναρξη των σχολών προπονητών οι οποίες με εντολή ΕΠΟ θα συνεχιστούν μέσω τηλεδιάσκεψης, με την ΕΠΣΗ να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του prismasport.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

Όλοι μας έχουμε διαπιστώσει την επίδραση της πανδημίας του COVID - 19 σε όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ένα από τα μέτρα προφύλαξης του πληθυσμού της χώρας που έλαβε η Ελληνική Κυβέρνηση στις 8.3.2020 και που άμεσα εναρμονίστηκε η ΕΠΟ στις 9.3.2020 ήταν η αναστολή λειτουργίας των Σχολών Προπονητών.

Με βάση την σημερινή εικόνα που έχει διαμορφωθεί, η ΕΠΟ θεωρεί ότι πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή του πλάνου λειτουργίας της 2ης Φάσης της Σχολής UEFA B στην ΕΠΣ ΗΡΑΚΕΙΟΥ, όπως και στις υπόλοιπες σχολές προπονητών που ακολουθούν. Έτσι, αρχικά θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες παρουσιάσεις των θεωρητικών μαθημάτων (μέσω τηλεδιάσκεψης), στο χρονικό διάστημα της μεθεπόμενης εβδομάδας και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα γίνουν οι παρουσιάσεις της εξέτασης των πρακτικών θεμάτων και των γραπτών εξετάσεων. Oι υποψήφιοι προπονητές θα ενημερωθούν μέσω email από την ΕΠΟ για την διαδικασία που θα τηρηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέμα prismasport.gr | Άμεση επανέναρξη των σχολών προπονητικής

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)