Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Η Γ΄Εθνική καθυστερεί την αναδιάρθρωση της ΕΠΣΗ και αυξάνει την αβεβαιότητα στα σωματεία

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 11:00 Γράφτηκε από την
ΕΠΣΗ ΕΠΣΗ

Σε αναμμένα κάρβουνα… κάθονται οι παράγοντες των σωματείων της ΕΠΣΗ, περιμένοντας τις κρίσιμες ανακοινώσεις της ΕΠΣΗ για την αναδιάρθρωση.

Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι στην ΕΠΟ δεν έχουν λάβει ακόμη οριστικές αποφάσεις για τη Γ΄Εθνική. Σήμερα 29/5 θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ της εκτελεστικής επιτροπής, στο οποίο αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης στη Γ΄Εθνική, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα παρθούν και τελικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr υπάρχουν αρκετές προτάσεις, αλλά και αντιδράσεις όσον αφορά τον κρητικό όμιλο και κανείς δεν γνωρίζει ποια πρόταση θα υπερισχύσει.

Όπως είναι απόλυτα λογικό η Ένωση δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση αν δεν γνωρίζει τι μορφή θα έχει τη νέα χρονιά η Γ΄Εθνική.

Η καθυστέρηση προκαλεί αβεβαιότητα και η αβεβαιότητα… φόβο για το αύριο στα σωματεία, καθώς πολλά από αυτά δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν και δεν μπορούν να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό. Σε συνδυασμό με τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσαν τα μέτρα απαγόρευσης λόγω της πανδημίας, το έργο τους δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει γνωστές αρκετές παραιτήσεις παραγόντων και δεν αποκλείεται η αβεβαιότητα να προκαλέσει τσουνάμι… αποχωρήσεων πρωτοφανείς για τα τοπικά δεδομένα της ΕΠΣΗ.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ