Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Στα Ανώγεια για να συναντήσει τους «μικρούς Αετούς» ο Γιώργος Γιακουμάκης

Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 13:07 Γράφτηκε από τον

Το απόγευμα της Παρασκευής 27/12 αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο των Ανωγείων, ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Γιακουμάκης!

Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ, είναι γιος του προπονητή του Αετού Ανωγειών και θα βρεθεί στο ιστορικό χωριό για να φωτογραφηθεί, να υπογράψει αυτόγραφα και να μιλήσει στα μικρά παιδιά της Ακαδημίας του Αετού, αλλά και σε όσα παιδιά των Ανωγείων βρεθούν εκεί.

Η δημοσίευση του Anogi.gr αναφέρει:

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου θα βρεθεί στα Ανώγεια ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ Γιώργος Γιακουμάκης, όπου στο Δημοτικό στάδιο θα φωτογραφηθεί, θα υπογράψει αυτόγραφα και θα μιλήσει στα μικρά παιδιά της Ακαδημίας του Αετού, αλλά και σε όσα παιδιά των Ανωγείων βρεθούν εκεί. Παράλληλα οι Ακαδημίες μας συνεχίζουν τις δράσεις εκτός ποδοσφαίρου, με τη συλλογή από πλαστικά καπάκια σε συνεργασία με το Γυμνάσιο και Λύκειο Ανωγείων, όπου στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για την αγορά αμαξιδίου για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι και γιος του προπονητή του Αετού Εμμανουήλ Γιακουμάκη. Η συνάντηση του με τη νεολαία των Ανωγείων είναι προγραμματισμένη για το γήπεδο στις 6 το απόγευμα, ενώ σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν θα μεταφερθεί στο αμφιθέατρο του Δημοτικού σχολείου.

 

Του Μάνου Κασαπάκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)