Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Η Θέρισσος συγχαίρει και αποθεώνει τον Κ. Αργέντη για την κατάκτηση του τίτλου

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 16:59 Γράφτηκε από τον
Περηφάνια στη Θέρισσο για το δικό τους παιδί, τον Κώστα Αργέντη Περηφάνια στη Θέρισσο για το δικό τους παιδί, τον Κώστα Αργέντη

Με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου από την Δαμάστα η ομάδα της Θερίσσου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία συγχαίρει την πρωταθλήτρια και παράλληλα τον πρώην προπονητή της και νυν μέλος του τεχνικού τιμ της και εκφράζεται για αυτόν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στους λίγους μήνες που έμεινες μαζί μας έγινε αμέσως εμφανές το ταλέντο σου! Εμείς το διαπιστώσαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, οπότε είμαστε σίγουροι ότι όποια δουλειά και να αναλάβεις στο μέλλον θα έχει επιτυχή αποτελέσματα! Δεν προσπάθησες να μας κάνεις μόνο καλύτερους ποδοσφαιριστές, προσπάθησες να μας κάνεις καλύτερους ανθρώπους και αυτό το κατάφερες! Συγχαρητήρια λοιπόν και σε σένα και στην ομάδα σου την Δαμάστα για την κατάκτηση του τίτλου και εμείς θα είμαστε εδώ να σε παρακολουθούμε και να βλέπουμε την πρόοδο σου γιατί είσαι πολύ μπροστά και το αξίζεις! Πάντα θα είναι παράσημο για την ομάδα μας που την επέλεξες σαν πρώτη σου δουλειά σαν προπονητής!»

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)