Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Νίκος Τζώρτζογλου: «Είναι τραγική η οικονομική κατάσταση και στην Ένωση Ηρακλείου»

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 17:16 Γράφτηκε από την
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε στο περιθώριο των κληρώσεων και κατέγραψε τη δύσκολη κατάσταση που διανύει το τοπικό ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας.

Ο κ. Τζώρτζογλου ζήτησε την κατανόηση των σωματείων για την διαφορετική συγκρότηση των πρωταθλημάτων, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν ευθύνη της ΕΠΣΗ, αλλά συνέπεια των νέων δεδομένων που προκάλεσε ο κορονοιός.

Παράλληλα υποσχέθηκε ότι η ΈΠΣΗ κατά το δυνατόν θα είναι κοντά στις ομάδες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ χαρακτήρισε τραγική την οικονομική κατάσταση και στην Ένωση Ηρακλείου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το οικονομικό πρόβλημα είναι τεράστιο στα σωματεία αυτή τη δύσκολη χρονιά. Δυστυχώς η πολιτεία τα τελευταία 12 χρόνια δεν δίνει καθόλου βοήθεια. Μας λυπεί αφάνταστα η δύσκολη αυτή κατάσταση. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι χορηγοί που βοηθούν τις ομάδες και η Περιφέρεια Κρήτης. 

Ας ελπίσουμε γρήγορα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Το Υπουργείο Υγείας και όλοι οι αρμόδιοι να αποφασίσουν και να επιτρέψουν ένα ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα. Στη Σούπερ Λίγκ οι πληροφορίες λένε ότι οι προσπάθειες που γίνονται ίσως έχουν αποτέλεσμα.

Ζητώ την κατανόηση των σωματείων. Φέτος δεν είναι ικανοποιημένοι όλοι, καθώς όπως λένε τα πρωταθλήματα είναι μικρά και τα παιχνίδια λίγα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο με την πανδημία. Μπορεί να αναγκαστούμε και να μην ξεκινήσουμε τα πρωταθλήματα εφόσον υπάρξει πρόβλημα με τον κορονοιό. Ότι και να γίνει εμείς πρέπει να υπακούσουμε.
Αφού συμβαίνει αυτή η δύσκολη κατάσταση πρέπει να προσαρμοστούμε. Δεν είναι δική μας η απόφαση για τον τρόπο διεξαγωγής των φετινών πρωταθλημάτων γιατί είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθούμε τις εξελίξεις.

Και στην Ένωση είναι η ίδια τραγική οικονομική κατάσταση. Οκτώ μήνες χωρίς πρωταθλήματα δεν έχουμε έσοδα, από την ΕΠΟ και την Πολιτεία καμία βοήθεια. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είμαστε κοντά στα σωματεία».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport