Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΣΗ: «Εξοφλήστε τις οφειλές, αποτελούν προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα πρωταθλήματα!»

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 17:00 Γράφτηκε από την
ΕΠΣΗ ΕΠΣΗ

Με ανακοίνωση η ΕΠΣΗ ενημερώνει και προειδοποιεί τα σωματεία που έχουν οφειλές στην Ένωση και στην ΕΠΟ να τις τακτοποιήσουν το αργότερο δέκα μέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Η διοργανώτρια αναφέρει ότι σύμφωνα με τον κανονισμό (Αύγουστος 2020) σε περίπτωση που οφείλονται χρηματικές ποινές ή υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς την ΕΠΟ και την ΕΠΣΗ θα πρέπει να εξοφληθούν, καθώς αποτελούν προϋπόθεση συμμετοχής στα πρωταθλήματα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΕΠΣΗ

Ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου διοργάνωσης ΕΠΣΗ περιόδου 2020-21 σας γνωρίζουμε το άρθρο 7 παρ.3 εδ. ε του Κ.Α.Π. (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020) που αναφέρει ότι σε περίπτωση που οφείλονται χρηματικές ποινές είτε υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις, από οποιαδήποτε αιτία προς την ΕΠΟ και την διοργανώτρια προϋπόθεση συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση τους, το αργότερο δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη του.

Παρακαλούμε για την άμεση τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων (προς την ΕΠΣΗ και ΕΠΟ από ποινές ΚΑΠ και τυχόν Δελτία) το αργότερο δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport