Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Υλοποιείται από την ΕΠΣΗ η πρόταση των Λέλεκα-Φανουράκη

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 18:20 Γράφτηκε από την
Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου. Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Η πρόταση του προέδρου του ΠΟΑ, Γιώργου Λέλεκα και του μέλους της επιτροπής πρωταθλήματος Γιώργου Φανουράκη για δημιουργία Γ΄κατηγορίας με ομάδες υποδομής βρήκε ανταπόκριση από τους ιθύνοντες της ΕΠΣΗ.

Η Ένωση με ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι είναι πλέον στα σκαριά η δημιουργία της νέας κατηγορίας, η οποία θα συγκροτηθεί σε ξεχωριστό όμιλο με συγκεκριμένο όριο ηλικίας. Επίσης ο σκοπός θα είναι η αξιοποίηση, βελτίωση των νεαρών παικτών χωρίς ο πρωταθλητής να ανεβαίνει κατηγορία. Οι μικροί αθλητές θα αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες και θα χαρούν την ποδοσφαιρική δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως συζητήθηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αναφορικά με την αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών, τίθεται πλέον επί τάπητος η δημιουργία Γ’ Κατηγορίας με ομάδες υποδομής.

Πρόκειται για μία πρόταση από το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργο Φανουράκη αλλά και σωματείων, την οποία θα εξετάσουν λεπτομερώς οι Επιτροπές Πρωταθλήματος (Ασλάνης) και Υποδομών (Παπαγγελής). Στόχος είναι να υπάρχει μία κατηγορία αναπτυξιακού χαρακτήρα και όπου θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ποδοσφαιριστές μέχρι ένα συγκεκριμένο όριο ηλικίας».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακοουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)