Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

ΕΠΟ: Αποφάσεις για αδειοδότηση και μπαράζ στην Super League 2

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 18:15 Γράφτηκε από τον
ΕΠΟ ΕΠΟ

Μέχρι πότε θα γίνουν τα παιχνίδια για το μπαράζ ανόδου στην Super League 2.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε μπόλικη δουλειά στη σημερινή της συνεδρίαση. Εκτός από την έγκριση των αιτημάτων της SL2 για το ζήτημα της αδειοδότησης και τους ορισμούς των επαναληπτικών ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΕΕ προχώρησε και μια ακόμα απόφαση.

Αποφασίστηκε πως το μπαράζ ανόδου ανάμεσα στον προτελευταίο της Super League 1 και τον δεύτερο της Super League 2 θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Πέρασαν τα αιτήματα για την αδειοδότηση

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έδωσε έγκριση για παράταση στην υποβολή φακέλων αδειοδότησης έως τις 10/7. Τέσσερα αιτήματα, γύρω από το θέμα της αδειοδότησης των ομάδων, κατέθεσε η Super League 2 προς την ΕΠΟ ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος (και) της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ειδικότερα, η ΕΕ αποφάσισε:

-Παράταση έως 30/6 για τη ρύθμιση ανεξόφλητων οφειλών.

-Η υποβολή των εγγράφων των ΠΑΕ για την αδειοδότηση θα γίνει στις 10/7.

-Το πρόστιμο που προβλέπεται για παραβάσεις των «βασικών κριτηρίων» αδειοδότησης μειώνεται από 20.000 σε 10.000 ευρώ.

-Σε περίπτωση μη αδειοδότησης, να απαγορευθούν οι μεταγραφές περισσότερων από τριών ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών και να επιτραπούν οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών κάτω των 25 ετών χωρίς αριθμητικό περιορισμό και επίσης να επιτρέπονται οι ανανεώσεις συμβολαίων επίσης χωρίς αριθμητικό περιορισμό και διάκριση υπηκοότητας.

Πηγή: mikriliga.com

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)