Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Γ. Σαλούστρος: «Χαρούμενοι και δικαιωμένοι με την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ»

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 10:07 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε όσα δήλωσε στο Prismasport.gr, o αντιπρόεδρος του Αετού Ανωγείων, Γιάννης Σαλούστρος μετά την άνοδο της ομάδας του στην Α2 ΕΠΣΗ.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Σαλούστρος, στον Αετό Ανωγείων, αισθάνονται χαρούμενοι και παράλληλα δικαιωμένοι με την απόφαση της ΕΠΣΗ, καθώς είδαν ένα βασικό στόχο να γίνεται πράξη.

Ο αντιπρόεδρος του Αετού Ανωγείων, υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας ότι εκείνος και το Δ.Σ, θα την οργανώσουν όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να ανταπεξέλθει στις συνθήκες της Α2 ΕΠΣΗ αλλά και στις όποιες δυσκολίες έχουν προκύψει λόγω του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα ανάεφερε στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr, o πρόεδρος του Αετού Ανωγείων, Γιάννης Σαλούστρος:

«Είμαστε χαρούμενοι με την απόφαση της ΕΠΣΗ για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών που μας βρίσκει στην παραπάνω Α2 κατηγορία. Θεωρούμε ότι η απόφαση της ΕΠΣΗ αντιμετωπίζει όλες τις αδικίες που προέκυψαν με την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού για τις ομάδες που διεκδικούσαν την άνοδο ή την παραμονή τους Εμείς ως συμβούλιο νιώθουμε δικαιωμένοι βλέποντας έναν βασικό στόχο που είχαμε βάλει πριν δυο χρόνια να ανεβάσουμε την ομάδα άμεσα στην Α2 κατηγορία να γίνεται πράξη και υποσχόμαστε ότι θα οργανώσουμε και φέτος την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται για να ανταπεξέλθουμε σ´ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τις όποιες δυσκολίες έχουν προκύψει λόγω κορονοϊού.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ