Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Κοσμαδάκης: «Είναι το ντέρμπι του Μονοφατσίου»

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 14:00 Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή αναμένεται να διεξαχθεί το ντέρμπυ Μονοφατσίου ανάμεσα στις ομάδες του Ινίου και της Γαρίπας.

Η Γαρίπα από το ξεκίνημα της χρονιάς έδειξε πως αποτελεί φαβορί για την κατάκτηση μιας θέσης που θα την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΗ του χρόνου.

Από την άλλη, φαίνεται πως παρά το κακό ξεκίνημα του με μια ισοπαλία και δύο ήττες, βρίσκει τον καλό του εαυτό έχοντας νικήσει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Με φόντο το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο κεντρικός αμυντικός του Ινίου, Κοσμαδάκης Νίκος, προχώρησε σε δηλώσεις όπου τόνισε τη σημασία του παιχνιδιού.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως οι ελλείψεις αν και αποτελούν ανασταλτικό παράγοντας, η ομάδα θα μπει δυνατή στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, είπε: «Σεβόμαστε στην ποδοσφαιρική ομάδα της Γαρίπας. Είναι ένα διπλανό χωριό δίπλα από το Ίνι. Είναι ένα μικρό ντέρμπυ του Μονοφατσίου. Οι ομάδες θα δείξουν αμοιβαίο σεβασμό και είμαι σίγουρος πως οι θεατές θα απολαύσουν το παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε τη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι όπου θα τσεκάρουμε τις δυνάμεις μας. Είμαι σίγουρος πως θα φανεί η ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ