Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Μια παρέα με παλαίμαχους παίκτες «ξαναχτίζει» τον μεγάλο Ποσειδώνα!

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 20:05 Γράφτηκε από την

Ορμώμενοι από τη μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα και το ποδόσφαιρο, μια παρέα από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές έχει ξεκινήσει από πέρυσι μια μεγάλη προσπάθεια να «ξαναχτίσει» τον μεγάλο Ποσειδώνα, ο οποίος είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία του Ηρακλείου.

Δουλεύουν πλέον σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται και οι κόποι τους να αποδίδουν καρπούς. Πρώτο τους μέλημα η σωστή δουλειά και οι κατάλληλες συνθήκες στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές. Το Δ.Σ ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ από την αρχή της χρονιάς για το γήπεδο προκειμένου να προσφέρει όλα τα απαραίτητα στους παίκτες στις προπονήσεις και στους αγώνες. 

Η ομάδα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με βήματα αργά και σταθερά να επανέλθει σε βάθος χρόνου εκεί που της αξίζει και ανήκει στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο σύλλογος λειτουργεί ως οικογένεια, λύνοντας ανθρώπινα και φιλικά όποιο θέμα προκύψει με τη διοίκηση να παραμένει βράχος δίπλα στους ποδοσφαιριστές. 

Το Δ,Σ απαρτίζεται από νεαρά μέλη, τα οποία αγαπούν το ποδόσφαιρο και έχουν μεγάλη διάθεση για προσφορά. Μάλιστα έχουν δώσει μεγάλες μάχες για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του ιστορικού Ποσειδώνα και τις έχουν κερδίσει.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)