Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Γιώργος Παναγιωτάκης: «Να προετοιμαστούμε κατάλληλα στις Ελπίδες Ηρ. για το νέο δυνατό πρωτάθλημα»

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 10:00 Γράφτηκε από την

Οι Ελπίδες Ηρόδότου είναι η μόνη ομάδα από τη Γ΄ΕΠΣΗ που έχει ξεκινήσει την προετοιμασίας της και ο λόγος είναι προφανής, καθώς όπως είναι γνωστό στην ομάδα της Αλικαρνασού δουλεύουν για την αξιοποίηση και προώθηση ταλέντων.

Μάλιστα οι Ελπίδες μπήκαν και στο γήπεδο για να αγωνιστούν σε φιλική αναμέτρηση με τον Πήγασο, από τον οποίο ηττήθηκαν με 5-0, ωστόσο το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού ο σκοπός είναι τα νέα παιδιά να δουλέψουν και να πάρουν ευκαιρίες μέσα από αυτούς τους αγώνες.

Ο προπονητής, Γιώργος Παναγιωτάκης μίλησε στο Prismasport.gr, για την προετοιμασία της ομάδας του και για τη φιλοσοφία στις ακαδημίες του Ηροδότου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παναγιωτάκη:

"Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία για να δοκιμάσουμε και να εντάξουμε παιδιά από την ακαδημία μας που θα ενσωματωθούν στην ομάδα μας. Αυτή είναι και η φιλοσοφία των Ελπίδων Ηροδότου να απορροφάει και να τα αξιοποιεί κάθε χρόνο παιδιά από την ακαδημία για τον επόμενο βήμα τους μέσα στον σύλλογο. Έχουμε ξεκινήσει 5 μέρες και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την συμμετοχή των παικτών μου στις προπονήσεις στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Έχουμε κλείσει φιλικά με μεγαλύτερες κατηγορίες ομάδες για να προετοιμάσουμε τα παιδιά όσο καλύτερα μπορούμε για το πρωτάθλημα που θα συμμετέχουμε το οποίο είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα".

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)