Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

«Ξεχειλίζουν» ποιότητα Β1 και Β2 ΕΠΣΗ

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 17:01 Γράφτηκε από τον
«Ξεχειλίζουν» ποιότητα Β1 και Β2 ΕΠΣΗ «Ξεχειλίζουν» ποιότητα Β1 και Β2 ΕΠΣΗ

Ανέκαθεν τα τελευταία χρόνια οι δύο όμιλοι της Β' κατηγορίας απαρτίζονταν από μερικές άκρως ποιοτικές και ιστορικές, συνάμα, ομάδες.

Εφέτος ωστόσο είναι ίσως η σεζόν με τις περισσότερες δυνατές ομάδες και δεν είναι τυχαίο πως κανένα εισιτήριο για την άνοδο στην Α2 δεν είναι εξασφαλισμένο!

Στην Β1, υπάρχουν φυσικά οι Μοχός, Κουνάβοι, Ομόνοια Καλλιθέας και Ποσειδώνας που δίνουν την δική τους μάχη για ένα εισιτήριο της πρώτης δυάδας ή έστω την τρίτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Ωστόσο αν κοιτάξει κανείς πιο κάτω στην βαθμολογία θα αντικρίσει εξίσου ποιοτικές ομάδες. Γιούχτας 2010 και Κανάρια κάνουν καλή χρονιά έχοντας ποιότητα και ταλέντο ενώ και κάποιες ομάδες ακόμα όπως Νέοι Ηροδότου και Νέοι Μινωικής έχουν πετύχει σπουδαίες εμφανίσεις επί των πρωτοπόρων.

Στην Β2 γίνεται εξίσου μεγάλη μάχη για την άνοδο ανάμεσα στον ΟΦΑΜ, την Τύλισο και τον Αετό Ανωγείων, με τον Ραύκο να παρακολουθεί από... κοντά. Μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα σίγουρα είναι τα Δειλινά που βρίσκονται στην 5η θέση, ενώ και οι υπόλοιπες ομάδες που δεν έχουν στόχο την άνοδο και βρίσκονται είτε στην μέση είτε μάχονται για την παραμονής δείχνουν καλά στοιχεία και είναι άκρως σκληροτράχηλες !

 

Του Μάνου Κασαπάκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)