Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Οργισμένη ανακοίνωση από τον Ποσειδώνα για το Ικάριο «Έχει γίνει έρμαιο των Ρομά, πάρτε μέτρα!»

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 19:10 Γράφτηκε από την
Ο Δήμος πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα, τονίζουν στον Ποσειδώνα. Ο Δήμος πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα, τονίζουν στον Ποσειδώνα.

Την αγανάκτηση του για την εγκατάλειψη του Ικάριου γηπέδου, το οποίο έχει καταπατηθεί από τους Ρομά εξέφρασε σε ανακοίνωση του το Δ.Σ του Ποσειδώνα.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι έχουν γίνει κλοπές (πόρτες, ρουχισμός, μπάλες, κλιματιστικά) και καλούν τον Δήμο να πάρει άμεσα μέτρα.

«Ένα έργο που στοίχισε 380.000 ευρώ και δεν μπορεί να αθληθεί ένα σωματείο. Ήμαρτον πια και έλεος», τονίζουν σε όλους τους τόνους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έκλεψαν από τα αποδυτήρια τις πόρτες, ρουχισμό της ομάδας, μπάλες και κλιματιστικά. Έχει ενημερωθεί η αστυνομία και η δημοτική αστυνομία. Έχουμε αγανακτήσει με το Ικάριο. Έχει γίνει έρμαιο των Ρομά. Καλούμε τους υπευθύνους να πάρουν μέτρα. Το γήπεδο έχει γίνει πλέον για να κάνουν οι Ρομά κόντρες μέσα στο γήπεδο με τα λάστιχα των αυτοκίνητων να καταστρέφουν τον αγωνιστικό χώρο. Έχουν κάνει τουαλέτα το γήπεδο. Για ποιο λόγο ο Δήμος δεν παίρνει μέτρα και να απομακρύνει αυτούς τους ανθρώπους που όλοι τους έχουν παραβατικές συμπεριφορές ; Δεν συνεργάζονται με τους νόμους του κράτους. Πάρτε μέτρα γιατί θα πάμε ένα πρωί και θα λείπουν και τα δοκάρια από το γήπεδο. Ένα έργο που στοίχισε 380.000 ευρώ και δεν μπορεί να αθληθεί ένα σωματείο. Ήμαρτον πια και έλεος».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport