Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Το μήνυμα του Αετού για την άνανδρη ληστεία στο σπίτι ηλικιωμένης στα Ανώγεια

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 19:05 Γράφτηκε από τον
Αετός Ανωγείων Αετός Ανωγείων

Ο Αετός με ανακοίνωση που εξέδωσε, καταδικάζει πλήρως την απάνθρωπη πράξη της ληστείας και κακοποίησης μιας 80χρόνης μέσα στο ίδιο της το σπίτι στα Ανώγεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αετού:

Σύσσωμη η οικογένεια του Αετού Ανωγείων, το Δ.Σ, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και των Ακαδημιών μας, εκφράζει τη θλίψη, το θυμό και τον αποτροπιασμό της από την απάνθρωπη πράξη της ληστείας και κακοποίησης μιας 80χρόνης συγχωριανής μας την προηγούμενη Κυριακή μέσα στο ίδιο της το σπίτι σε κεντρικό σημείο του χωριού μας.

Το αρχικό σοκ μας στο άκουσμα της είδησης μιας τόσο βάρβαρης πράξης ακολουθεί πλέον μόνο η ανάγκη διαλεύκανσης της υπόθεσης από την Ελληνική Αστυνομία ώστε οι δυο ένοχοι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, τόσο από την Πολιτεία όσο και από την τοπική κοινωνία εάν όντως πρόκειται για ντόπιους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής όπως μαρτυρά η κατάθεση της ηλικιωμένης.Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία, στη μεθοδικότητα της και στη δράση της σε θέματα τιμής όταν βίαιες πράξεις πλήττουν ηλικιωμένες γυναίκες, ανήμπορες να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Οφείλουμε σαν ζωντανός οργανισμός της κοινωνίας των Ανωγείων να σταθούμε απέναντι σε πράξεις βίας και ανομίας. Μέλημα μας στον Αετό από το έτος ίδρυσης του το 1963 μέχρι σήμερα είναι όχι μόνο να κάνουμε τα μικρά παιδιά καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά η διάπλαση ενός σωστού χαρακτήρα από την παιδική ηλικία, που θα τα ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της κοινωνικής ζωής τους. Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι θέμα παιδείας και από το δικό μας μετερίζι στο γήπεδο των Ανωγείων που φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιών θα προσπαθήσουμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι ώστε το μέλλον αυτού του τόπου να είναι άνθρωποι με ιδανικά, σεβασμό στην τρίτη ηλικία, την ανθρώπινη ζωή και την ιδιοκτησία.

ΤΟ Δ.Σ του Αετού Ανωγείων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport