Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

ΟΦΑΜ: Συνάντηση με τον Μενέλαο Μποκέα για το Αθλητικό κέντρο στην Αγία Μαρίνα

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 15:38 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε την ανάρτηση- ενημέρωση του ΟΦΑΜ στο Facebook

Το πρωί της 16ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του νέου Δημάρχου Μαλεβιζίου κ.Μενέλαου Μποκέα με τα μέλη της Διοίκησης του Ο.Φ.Α.Μ.

Παρόντες στη συνάντηση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, εκτός από το Δήμαρχο, ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου κ. Βαγγέλης Παρασύρης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Άσπρης, ο οποίος παράλληλα είναι κ Αντιπρόεδρος του Ο.Φ.Α.Μ.
Τη Διοίκηση μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Νίκος Αγιομυργιαννάκης, ο Γεν. Αρχηγός κ. Σταύρος Στρατήγης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιώργος Καμαρίτης κ το μέλος του Δ.Σ. κ. Μπάμπης Αεράκης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερώσουμε το Δήμαρχο για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για να μπει σε τροχιά υλοποίησης το “Αθλητικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας”.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του εξέφρασε τη θετική του στάση κ την βούλησή του να συμβάλλει στη δημιουργία του Αθλητικού Κέντρου. Φάνηκε μάλιστα αρκετά ενημερωμένος επί του θέματος, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα.
Όπως μας τόνισε, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γιώργο Πετούση, σε ένα μήνα περίπου θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους ιδιοκτήτες της έκτασης, ζητώντας τους την παραχώρηση της προβλεπόμενης έκτασης πριν την ολοκλήρωση των χρονοβόρων διαδικασιών πολεοδόμησης, με σκοπό να επισπευσθεί η δημιουργία του Αθλητικού Κέντρου.
Αναμένουμε λοιπόν τις ενέργειες που θα γίνουν στο εξής κ θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το Δήμαρχο ότι είμαστε στη διάθεση του σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)