Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Τα δύο πιο παραγωγικά ματς του τοπικού Ηρακλείου ανήκουν στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΗ!

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 16:20 Γράφτηκε από τον

Όταν ένα παιχνίδι έχει 9 τέρματα πως να μην είναι στα πιο παραγωγικά;

Η διακοπή φαντάζει αιώνας καθώς χωρίς το τοπικό ποδόσφαιρο η καθημερινότητα μας δεν είναι καθόλου ίδια.

Σκεπτόμενοι τι χάνουμε, ψάξαμε και βρήκαμε ποιο παιχνίδι είχε τα περισσότερα τέρματα σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΗ πριν την διακοπή και δεν ήταν ένα αλλά… δύο.

Το πιο παράξενο ήταν ότι ανήκαν και τα δύο στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΗ και μάλιστα την ίδια αγωνιστική, την 2η.

Και αν το πάμε ακόμη παραπέρα διεξήχθησαν και την ίδια ημέρα, Κυριακή 25/10 με την ώρα να διαφέρει βέβαια καθώς το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη στις 12:00 και το δεύτερο στις 19:00 σε Λίντο και Αρκαλοχώρι αντίστοιχα.

Πάμε να δούμε βέβαια τώρα ποια είναι αυτά τα ματς.

Αρχικά το ματς του ΑΟΚαμινίων με τις Ελπίδες.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε μεγάλη ημέρα και κατάφεραν να φτάσουν στα 8 τέρματα, με αποτέλεσμα να αποτελούν την αποτελεσματικότερη ομάδα σε ένα παιχνίδι μέχρι τώρα την φετινή σεζόν.

Οι Ελπίδες το μόνο που κατάφεραν ήταν να βάλουν το γκολ της τιμής.

Σκόρερ της αναμέτρησης οι: Παπαδάκης Γιάννης με καρέ τερμάτων, Lamaj Xhelo με δύο γκολ και από ένα τέρμα πέτυχαν οι Λαγογιάννης Θοδωρής, Καταμάνης Βαγγέλης και Χριστάκης Γεώργιος.

Το άλλο παιχνίδι ήταν εκείνο του Ηρακλή Νιπιδιτού με τον Τηγανίτη ΑΣΗ, το οποίο είχε εξ’ ίσου εννέα τέρματα αλλά περιλάμβανε και μία μεγάλη ανατροπή με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-2 και 2-3, όμως οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη έφτασαν στην μεγάλη, σε έκταση, νίκη.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν από τους: Βιολάκη Σπύρο με 5 γκολ (!), Βούρδουλα Νίκο με 2 γκολ και από ένα τέρμα πέτυχαν οι Κανδυλάκης Μιχαήλ-Άγγελος και Νικολάρας Στέφανος.

Ευελπιστούμε όταν τελειώσει αυτή η δοκιμασία που περνάμε να δούμε παρόμοια παιχνίδια, ώστε να αποζημιωθούμε για τον καιρό που χάσαμε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport