Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Σταμάτης Τζιώτης: «Όλο μέτρα, μέτρα αλλά δεν βρίσκουν μια λύση άμεσα...»

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 14:11 Γράφτηκε από την
Ο προπονητής του ΑΟΚ, Σταμάτης Τζιώτης. Ο προπονητής του ΑΟΚ, Σταμάτης Τζιώτης.

Ο προπονητής του ΑΟΚ, Σταμάτης Τζιώτης μίλησε στο Prismasport.gr για την αναστολή των αγώνων.

Ο νεαρός τεχνικός τονίζει ότι ο ίδιος και οι παίκτες του είναι πολύ στεναχωρημένοι με τις τελευταίες εξελίξεις.

Επίσης υπογραμμίζει ότι αν το αποφάσισαν για το καλό της δημόσιας υγείας καλά έπραξαν, ωστόσο πρέπει να βρουν και άμεσα λύση αντί να επιβάλλουν συνέχεια μέτρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ως προπονητής εγώ και οι παίκτες μου είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που διακόπηκε και πάλι το πρωτάθλημα. Δυσκολευτήκαμε με την προετοιμασία και τελικά κάτω από αρκετά δύσκολες συνθήκες τα καταφέραμε και την ολοκληρώσαμε. 1,5 μήνα προετοιμασίας, προσπαθήσαμε πολύ εγώ και η διοίκηση να κρατήσουμε τα παιδιά κοντά στις προπόνησης και το πετύχαμε.

Τώρα αποφάσισαν ένα μήνα διακοπή. Αν αυτό πιστεύουν είναι για καλό ναι να γίνει αλλά να βρεθεί μια λύση άμεσα. Δεν το βλέπω όμως γιατί δεν έχουμε ακούσει κανέναν να πει τίποτα για ένα φάρμακο ή κάτι άλλο. Μόνο μέτρα, μέτρα, μέτρα, όλο μέτρα και απαγορεύσεις.

Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για ολόκληρο τον κόσμο και πρέπει να μείνουμε σπίτι για να σπάσουμε την αλυσίδα εξάπλωσης του ιού. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχουμε όλοι θετική ενέργεια, καθώς υπάρχει πολλή αρνητικότητα και άγχος».

Η ομάδα των Καμινίων θα συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις, σύμφωνα με τον νεαρό τεχνικό τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport