Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Αγανάκτηση Εθνικού για το μητρώο: «Είναι Σινικό τείχος για την ομάδα μας»

Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 19:11 Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

Ενάντια στις απαιτήσεις του μητρώου αθλητικών σωματείων ο Εθνικός... που δύσκολα θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ομάδα!

Όπως είχαμε γράψει το προηγούμενο διάστημα... το μέλλον της ομάδας του Εθνικού είναι δυσοίωνο, ενώ όπως φαίνεται μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολο. 

Το ιστορικό σωματείο βρίσκεται προς "διάλυση" και με τις απαιτήσεις που έχουν από την Γ.Γ.Α. σχετικά με το μητρώο σωματείων, ο Εθνικός είναι μία ομάδα που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτές και όλα δείχνουν πως οδεύει προς την "αφάνεια".

Οι "μπλε" στην ανακοίνωση τους εκδηλώνουν την εναντίωση τους ενώ υπογραμμίζουν ότι δεν υπάρχει κάποιο διέξοδο για τον σύλλογο.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Εθνικός θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε και να εκδηλώσουμε την εναντίωση μας προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε ότι έχει να κάνει με τις απαιτήσεις που έχουν από τα σωματεία για την δημιουργία Μητρώου Αθλητικών Σωματείων. Δηλώνουμε κατά της φακέλωσης.

Το σωματείο μας έτσι και αλλιώς βρισκόταν σε δύσκολη θέση, με αυτά που μας ζητάνε είναι ακόμα πιο δύσκολο να αντεπεξέλθουμε. Δεν μπορούν να μας ζητάνε πράγματα όπως στις ΠΑΕ με κανονική πρόσληψη προπονητή.

Για εμάς υπήρχε ένας τοίχος… τώρα είναι Σινικό τείχος. Όλο αυτό το θεωρούμε άκυρο αλλά όπως όλα δείχνουν θα σταματήσει η λειτουργία του Εθνικού, εφόσον δεν υπάρχει κάποια διέξοδος για εμάς».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)