Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Κυριάκος Γαλανός: «Επιθυμώ να συνεχίσω στην ομάδα αλλά δεν είναι στο χέρι μου»

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020 21:40 Γράφτηκε από την
Ο προπονητής του Ηρακλή Ν., Κυριάκος Γαλανός. Ο προπονητής του Ηρακλή Ν., Κυριάκος Γαλανός.

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού μετά από μια δύσκολη χρονιά κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία αγωνιζόμενος στον α΄όμιλο της Β΄ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής, Κυριάκος Γαλανός δούλεψε με νέα παιδιά, με τα αποτελέσματα να είναι πολύ καλά στην αξιοποίηση των ταλέντων.

Ο νεαρός τεχνικός στις δηλώσεις τους στο Prismasport.gr εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη δουλειά και την προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες του. Παράλληλα τονίζει ότι επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο δεν είναι στο χέρι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Γαλανού:

«Τη φετινή χρονιά έπρεπε να φτιάξουμε μια ομάδα αποτελούμενη από παιδιά. Χρειάστηκε να δουλέψουμε πολύ στις προπόνησης, στις οποίες υπήρξε μεγάλη συμμετοχή, γεγονός που βοήθησε στο να φτιάξουμε μια καλή ομάδα με πολύ καλή κατοχή μπάλας. Δυστυχώς αργήσαμε πολύ να πάρουμε στόπερ και τερματοφύλακα και αυτό μας στοίχισε.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί έκαναν τα πάντα για το καλό της ομάδας. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είμαστε μόνοι μας αλλά τα καταφέραμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά και επιθυμώ να συνεχίσω και του χρόνου. Με τους ίδιους παίχτες συν 3 ή 4 προσθήκες αλλά δεν είναι στο χέρι μου.

Όπου και αν είμαι θα κάνω τα πάντα για αυτά τα παιδιά να μην χαθούν γιατί αξίζουν τον σεβασμό όλων μας, είναι το μέλλον και αυτό είναι αλήθεια».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport