Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Τα συγχαρητήρια της Δ. Πλευράκη στον πρωταθλητή Μοχό

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020 14:00 Γράφτηκε από τον
Τα συγχαρητήρια της Δ. Πλευράκη στον πρωταθλητή Μοχό Τα συγχαρητήρια της Δ. Πλευράκη στον πρωταθλητή Μοχό

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον πρωταθλητή Μοχό κάνοντας αναφορά και στην επίσης πρωταθλήτρια Χερσόνησο εξέδωσε η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Χερσονήσου αλλά και Δημοτικός Σύμβουλος, Δέσποινα Πλευράκη.

Πιο αναλυτικά:

"Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις ομάδες ποδοσφαίρου του Δήμου Χερσονήσου για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους καθ' όλη την διάρκεια της τελευταίας αθλητικής περιόδου προς την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων.
Πρωταθλητής Β1 ΕΠΣΗ αναδείχθηκε ο Μοχός!!!

Η ομάδα του Μοχού είναι με κάθε επισημότητα η πρωταθλήτρια της Β1 τοπικής κατηγορίας καταγράφοντας την δική της ανοδική ιστορική διαδρομή, κάνοντας όλους εμάς, φιλάθλους και υποστηρικτές της ομάδας, υπέρμετρα υπερήφανους!!!
Η επικύρωση της βαθμολογίας της ομάδας, μετά από απόφαση της ΕΠΟ, την στέφει επισήμως και μαθηματικά πρωταθλήτρια έχοντας κάθε λόγο να πανηγυρίζει για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και την άνοδο της στην Α2.

Την ίδια τύχη είχε και η ομάδα του Λ. Χερσονήσου, η Χερσόνησος η οποία διεκδίκησε την κατηγορία στην οποία πραγματικά ανήκει... και πλέον πρωταγωνιστεί στην Α1 με εξαιρετική πρόοδο που σημειώνει το τελευταίο διάστημα μετά την ανάληψη της νέας διοίκησης της!!!
Όλες οι ομάδες είχαν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια παρά τις δυσκολίες έως ότου ανασταλλούν οι αθλητικές δραστηριότητες στην χώρα μας από την πανδημία αποδεικνύοντας τον έντονα αθλητικό δυναμικό που διαθέτει ο Δήμος μας.

Με την ευχή ότι το αθλητικό ιδεώδες εξάρρει την ομαδικότητα, την συνοχή της κοινωνίας, προβάλλει το τόπο μας μέσω των εξαίρετων αθλητών μας, η δημοτική αρχή οφείλει να στηρίζει με κάθε τρόπο τους ανθρώπους του αθλητισμού αλλά και να αναβαθμίζει τις αθλητικές υποδομές του για την εξέλιξη και την πρόοδο τους.


Δέσποινα Πλευράκη Δημοτικός Σύμβουλος - Δέσποινα Πλευράκη Δ.Σ Χερσονήσου
&
τ. Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Χερσονήσου".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport