Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ν. Φανουράκης: «Μας στεναχωρεί που δεν πετύχαμε την άνοδο γιατί το αξίζαμε»

Τρίτη, 05 Μαΐου 2020 18:30 Γράφτηκε από την
Ο προπονητής του Ποσειδώνα, Νίκος Φανουράκης. Ο προπονητής του Ποσειδώνα, Νίκος Φανουράκης.

Ο Ποσειδώνας φέτος ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια προκειμένου να ανασυνταχθεί και να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΗ στον α΄όμιλο, ωστόσο ένα άσχημο αποτέλεσμα (ήττα από τους Ν. Μνωικής) του στέρησε την άνοδο.

Η ομάδα των Ανατολικών Προαστίων όπως και άλλες ομάδες αδικήθηκαν από την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας και δεν πρόλαβαν να παλέψουν για τους στόχους τους.

Ο προπονητής, Νίκος Φανουράκης κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς κατά τη διάρκεια της θητείας του εμφανίζεται πικραμένος στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr.

Ο Ποσειδώνας όπως τονίζει συνάντησε αρκετά εμπόδια με τα γήπεδα, τις προπονήσεις και άλλα, ωστόσο είναι σίγουρος ότι αν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν θα είχε καταφέρει να πετύχει τον στόχο του.

Ο νεαρός τεχνικός επισημαίνει ότι τον στεναχωρεί η έκβαση της χρονιάς, αλλά πιστεύει ότι ο Ποσειδώνας έχοντας κάνει σημαντικά βήματα θα βρεθεί ξανά εκεί που αξίζει και χαρακτηρίζει τον πρόεδρο, Γιάννη Σφακιωτάκη, παράδειγμα παράγοντα προς μίμηση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Φανουράκη:

«Όταν πήγα στη ομάδα ο στόχος ήταν να κάνουμε μια καλή ομάδα να αλλάξουμε τη φιλοσοφία και την νοοτροπία γενικά. Προσπαθώντας πάνω σε αυτά η ομάδα ήταν συνεχώς στην πρώτη και δεύτερη θέση. Εκτός την τελευταία αγωνιστική που παίξαμε με τους Νέους Μινωικής και χάσαμε δίκαια και βρεθήκαμε στην 4 θέση, όπου σταμάτησε το πρωτάθλημα για τους γνωστούς λόγους.

Η προσπάθεια που έγινε θεωρώ ήταν μεγάλη και δύσκολη γιατί σαν ομάδα περάσαμε πολλές δυσκολίες με τα γήπεδα τις προπονήσεις, τις ώρες προπόνησης και άλλα. Όλα αυτά κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια του ερασιτέχνη και εργαζομένου ποδοσφαιριστή αλλά και του παράγοντα. Γενικά σαν ομάδα ήταν μια δύσκολη χρόνια που μας στενοχωρεί γιατί πιστεύω ότι παρόλα αυτά αξίζαμε κάτι παραπάνω. Αν τελείωνε το πρωτάθλημα κανονικά θα τα καταφέρναμε.

Έμενα σαν άνθρωπο, προπονητή αυτής της ομάδα με στενοχωρεί που δεν τα καταφέραμε γιατί το αξίζαμε. Η προσπάθεια όμως πρέπει να γίνεται μέχρι το τέλος και από όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την υπομονή και για την προσπάθεια που έκαναν παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Σφακιωτάκη Γιάννη, ο οποίος πιστεύω ότι είναι ένα παράδειγμα παράγοντα σε όλους τους τομείς που θα ήθελε κάθε ομάδα. Αυτός και όσοι ασχολούνται θέλουν περισσότερη βοήθεια.

Πιστεύω ότι φέτος ο Ποσειδώνας έκανε μια αρχή και μπαίνοντας στο γήπεδο του και στο δικό του σπίτι και με την βοήθεια πολλών ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα γρήγορα θα βρεθεί εκεί που αξίζει.

Καλό καλοκαίρι και υγεία σε όλο τον κόσμο».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κατερίνα Σγουρού

Τελευταία άρθρα από τον/την Κατερίνα Σγουρού

Σχετικά Άρθρα