Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Η εκπληκτική πορεία των Κουνάβων

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 19:50 Γράφτηκε από τον
Κουνάβοι Κουνάβοι

Οι Κουνάβοι βρίσκονται πολύ κοντά σε μία ιστορική άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ, μετά από μία εξαιρετική σεζόν στην Β1 τοπική κατηγορία.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, οι Κουνάβοι βρίσκονται στη 2η θέση της Β1 ΕΠΣΗ και είναι μία ανάσα από μία την άνοδο στην Α2. Το επίτευγμα είναι ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστούμε πως οι Κουνάβοι είναι νεοφώτιστοι στην κατηγορία και διαθέτουν ένα σαφώς μικρότερο μπάζτετ από τους ανταγωνιστές τους.

Όμως με πολύ δουλειά, μεράκι και αγάπη τα έχουν καταφέρει και πρωταγωνιστούν.

Σε αγωνιστικές οι Κουνάβοι μετρούν 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες. Αυτή η εξαιρετική επιτυχία πιστώνεται στον προπονητή, Δημήτρη Τσέρο, που υπό τις οδηγίες του οι Κουνάβοι έχουν αλλάξει επίπεδο.

Ο πολύπειρος τεχνικός βρίσκεται στην ομάδα από τον Ιούλιο και την έχει πραγματικά μεταμορφώσει προς το καλύτερο. Εκτός από το γεγονός πως οι Κουνάβοι παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες, το σημαντικότερο είναι το κλίμα που υπάρχει μέσα στο σωματείο.

Όποιος γνωρίζει τους Κουνάβους ξέρει πως πρόκειται για μία πραγματική οικογένεια. Όλοι οι παίκτες παίζουν ο ένας για τον άλλο και στηρίζουν τον συμπαίκτη τους όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Αυτό φαίνεται πως είναι και το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας των Κουνάβων. Παράλληλα σημαντική είναι και η συνεισφορά του Δ.Σ, που είναι πάντα στο πλευρό των παικτών.

Πλέον οι Κουνάβοι χρειάζονται δύο νίκες να στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια για να πανηγυρίσουν μία ανέλπιστη πλην όμως απόλυτα δίκαιη άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)