Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Γιάννης Γεωργαλής: «Να αφήσουμε τους διαιτητές και να κοιτάξουμε τις ομάδες μας»

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 09:02 Γράφτηκε από την

Η Ομόνοια πέτυχε μια άνετη νίκη με 5-0 επί του Ηρακλή Ν., γεγονός που ικανοποίησε τον προπονητή, Γιάννη Γεωργαλή παρόλο που θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του στο Prismasport.gr.

Ο νεαρός τεχνικός στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και σε όσους αμφισβητούν την ομάδα του λέγοντας ότι δεν παίζει τεχνικό ποδόσφαιρο, υπογραμμίζοντας ότι τα στατιστικά είναι αυτά που δείχνουν την αλήθεια. Επίσης υπερασπίζεται τους διαιτητές και τα λάθη τους τονίζοντας ότι οι νέοι αναγκαστικά θα μάθουν από τα παιχνίδια στη Β΄και Γ΄ΕΠΣΗ και ότι οι ομάδες καλό είναι να αφήσουν τους διαιτητές και να ασχοληθούν με τα σωματεία τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γεωργαλή:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την νίκη της Κυριακής αν και δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σπαταλήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να κάνουμε το σκορ ίσως και διψήφιο αν και το συγκεκριμένο ματς δεν ήταν κριτήριο. Κάναμε ένα κάλο ματς με πάνω από 15 ευκαιρίες για γκολ χωρίς να μας απειλήσουν ούτε μια φορά. Παίξαμε αρκετά όμορφο ποδόσφαιρο και όσοι ήταν στο γήπεδο το απόλαυσαν βλέποντας όμορφα γκολ. Αυτά για το ματς.

Όσο για κάποιους που είπαν ότι δεν είμαστε και τόσο τεχνική ομάδα και ότι τα ματς τα πέρνουμε στη δύναμη θα πω μόνο ότι τα στατιστικά δεν λένε ψέματα. Είμαστε η ομάδα με μόλις μια ήττα έως τώρα, τα περισσότερα γκολ ενεργητικό και τα λιγότερα παθητικό, επίσης έχουμε το αήττητο έδρας. Μια ομάδα που δεν διαθέτει τεχνική δεν θα μπορούσε να έχει αυτούς τους αριθμούς.
Επίσης για την διαιτησία που έχουν συνεχώς παράπονα κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι όλοι έχουμε ευνοηθεί και όχι. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και αυτοί και κάνουν λάθη, σίγουρα κάποιοι από αυτούς έχουν μια άλφα εμπειρία και κάποιοι ξεκινάνε τώρα. Και θα έρθει ένας έξυπνος και θα πει: Με εμάς θα μάθει; Η απάντηση είναι ναι με εμάς θα μάθει από το Β΄ και Γ τοπικό από που θα ξεκινήσει; Όποτε ας αφήσουμε τους διαιτητές και ας κοιτάξουμε τις ομάδες μας. Αυτό που μπορούν να κάνουν θα το κάνουν.

Εύχομαι υγεία σε όλους!».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport