Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκος Σουτζής: «Κρατάμε τα θετικά και δουλεύουμε τις αδυναμίες μας»

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 17:10 Γράφτηκε από την
Ο προπονητής του Ποσειδώνας, Νίκος Σουτζής. Ο προπονητής του Ποσειδώνας, Νίκος Σουτζής.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα προετοιμασία του Ποσειδώνα εμφανίζεται στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr ο Νίκος Σουτζής.

Ο προπονητής της ομάδας των Ανατολικών Προαστίων τονίζει μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του δείχνουν διάθεση και η συμμετοχή στις προπονήσεις είναι απόλυτα ικανοποιητική. Παράλληλα επισημαίνει ότι η ομάδα έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά για την συμμετοχή και την όρεξη που δείχνουν μέχρι τώρα στην προετοιμασία και στα φιλικά παιχνίδια. Δουλεύουμε αρκετά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στις ατέλειες που έχουμε ως ομάδα. Βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα από τα φιλικά παιχνίδια, κρατάμε τα θετικά στοιχεία και εστιάζουμε στα κομμάτια που δείχνουμε να έχουμε πρόβλημα και δουλεύουμε πάνω σε αυτά. Έχουμε βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα μέχρι τώρα και πιστεύω πως η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη», υπογράμμισε.

Στο μεταξύ σήμερα, Παρασκευή 28/8 οι παίκτες του Ποσειδώνα θα προπονηθούν κανονικά, ενώ το Σαββατοκύριακο θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Ο Νίκος Σουτζής έδωσε διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα 31/8.

Το επόμενο φιλικο για τον Ποσειδώνα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 2/9 στο γήπεδο των Καλεσών με αντίπαλο την Κ17 του ΟΦΗ.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κατερίνα Σγουρού

Τελευταία άρθρα από τον/την Κατερίνα Σγουρού