Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Γλέντι με Γλυκοκόκαλο για τον ΟΦΑ

Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 20:26 Γράφτηκε από τον

Υπό τους ήχους της μουσικής του Γιώργου Γλυκοκόκαλου θα γιορτάσει ο ΟΦΑ την άνοδο του στην Α1.

Τον Γιώργο Γλυκοκάλο και το συγκρότημα του θα απολαύσουν όσοι δώσουν το παρών στο κέντρο "ΒΛΑΣΤΟΣ" στο Αρκαλοχώρι για να γιορτάσουν την άνοδο για τον ΟΦΑ το ερχόμενο Σάββατο 4/5.

Ο ΟΦΑ κατέκτησε το τίτλο της Α2 και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΗ, επιτυχία που θα γιορτάσει με μία όμορφη φιέστα στις 4 Μαΐου.

Η φιέστα τίτλου θα ξεκινήσει στις 18:00 το Σάββατο 4 Μαΐου Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου. Αρχικά η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αγώνες αανάμεσα στα τμήματα υποδομής του σωματείου.

Αμέσως μετά θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση της φετινής ομάδας με τους Παλαίμαχους ΟΦΑ, ενώ αργότερα θα γίνει και η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή στο συγκρότημα του Γιώργου Κυριαζή.

Μετά τη φιέστα θα ακολουθήσει κρητική βραδιά στο κέντρο ''ΒΛΑΣΤΟΣ'' στο Αρκαλοχώρι με το συγκρότημα του Γιώργου Γλυκοκόκαλου.

Αξίζει να αναφερθεί πως η είσοδος στη μεγάλη γιορτή του ΟΦΑ θα είναι ελεύθερη και θα μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει στην ημέρα χαράς για το Αρκαλοχώρι.

Δείτε φωτογραφία από το πόστερ της εκδήλωσης:

Μετά τη φιέστα θα ακολουθήσει κρητική βραδιά στο κέντρο ''ΒΛΑΣΤΟΣ'' στο Αρκαλοχώρι με το συγκρότημα του Γιώργου Γλυκοκόκαλου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)