Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις σε Νέους Εργοτέλη, Κανάρια και Μαρτινέγκο

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 19:29 Γράφτηκε από τον

Τις τελευταίες τους προπονήσεις για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά πραγματοποίησαν οι Νέοι Εργοτέλη, τα Κανάρια και το Μαρτινέγκο.

Οι τρεις ομάδες του ΓΣ Εργοτέλη οι οποίες μετέχουν στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, ολοκλήρωσαν για την εφετινή χρονιά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με τις τελευταίες προπονήσεις να περιλαμβάνουν δοκιμές ποδοσφαιριστών, προκειμένου να τις επανδρώσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον σχεδιασμό να έχει ξεκινήσει ήδη και να συνεχίζεται.

Μια ιδιαίτερη αγωνιστική χρονιά για τις ομάδες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, όπως και για όλες οι οποίες μετείχαν στα Εθνικά αλλά και τοπικά πρωταθλήματα, καθώς η πανδημία του covid 19 δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν εντός… γηπέδου τα πρωταθλήματά τους.

Παρόλα αυτά τόσο η αγωνιστική παρουσία των ομάδων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στα πρωταθλήματα τα οποία μετείχαν, όσο και η ατομική εξέλιξη των ποδοσφαιριστών τους, αφήνει ικανοποιημένους τα προπονητικά επιτελεία του συλλόγου. Άξια αναφοράς είναι και η άψογη συμπεριφορά όλων των αθλητών, οι οποίοι με την παρουσία τους εντός, αλλά και εκτός γηπέδων έδειξαν πως επάξια αποτελούν μέλη των ομάδων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Το ραντεβού για τη νέα αγωνιστική χρονιά δόθηκε για τις αρχές του Αυγούστου, οπότε και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για την ερχόμενη περίοδο.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και επιτυχία στις σχολικές εξετάσεις, με καλά αποτελέσματα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport