Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Ν. Μανιώρος: «Η πιο ιστορική και σημαντική στιγμή για το χωριό μας»

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 12:15 Γράφτηκε από τον
Ο προπονητής του Μεταξοχωρίου, Νίκος Μανιώρος Ο προπονητής του Μεταξοχωρίου, Νίκος Μανιώρος

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νίκου Μανιώρου, στο Prismasport.gr μετά την άνοδο του Μεταξοχωρίου για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ως την πιο σημαντική και ιστορική στιγμή του Μεταξοχωρίου χαρακτήρισε την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ, ο Νίκος Μανιώρος.

Ο νεαρός κόουτς υπογράμμισε πως πλέον πρέπει να συμβάλλουν όλοι στο χωριό, ούτως ώστε οι "ασπρόμαυροι" να κρατηθούν στην Α1 ΕΠΣΗ και να πραγματοποιήσουν μία αξιοπρεπή πορεία.

Ο Νίκος Μανιώρος επισήμανε πως πρέπει να βγουν κι άλλα άτομα μπροστά και να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας του χωριού τους.

Ο ικανός προπονητής έκανε λόγο για μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, όντας κι ο ίδιος διπλά χαρούμενος μετά τις δύο συνεχόμενες ανόδους, τονίζοντας πως ευελπιστεί στα καλύτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μανιώρου στο Prismasport.gr:

«Η πιο ιστορική και σημαντική στιγμή για το χωριό μας, να συμμετέχει για πρώτη φορά  στην Α1 ΕΠΣΗ. Μπορεί να έτυχε στην χειρότερη περίοδο, εδώ και πολλά χρόνια, όχι μόνο για εμάς αλλά για την ανθρωπότητα γενικά, αλλά δεν παύει να είναι μία ιστορική στιγμή. Πλέον πρέιπει να συμβάλλει όλο το χωριό κι όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτή την ομάδα, και την αγαπούν ώστε αυτή να μπορέσει να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία και να κρατηθεί στην Α1 ΕΠΣΗ. Πρέπει να υπάρξει μία συσπείρωση και να μην περιμένουν, 2-3 άτομα να βγάζουν το φίδι από την τρύπα. Να βγουν κι άλλα άτομα μπροστα, να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή. και να έχουμε μία ομάδα η οποία θα είναι διαφήμιση για το χωριό μας. Μία άκρως επιτυχημένη χρονιά έλαβε τέλος. Εγώ είμαι διπλά χαρούμενος καθώς τα δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα έχουν συνδυαστεί με άνοδο, οπότε ευελπιστώ στα καλύτερα.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search