Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Μ. Ζερβίδης: «Καταστροφική η διακοπή - Θα ξεκινήσουμε πάλι από το μηδέν»

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 15:41 Γράφτηκε από τον

Για την διακοπή αλλά και τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή εφόσον ξεκινήσουν και πάλι τα τοπικά πρωτάθλήματα μίλησε στο Prismasport.gr o Μάριος Ζερβίδης.

Ο νεαρός κόουτς του Λίντο, τόνισε πως η διακοπή είναι κατασταροφική για τα ερασιτεχνικά σωματεία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν βλέπει να γίνεται γρήγορα επανεκκίνηση και αν αυτή γίνει θα είναι να σαν να ξεκινούν από το μηδέν.

Ωστόσο μίλησε για την ιδιαιτερότητα που έχουν ομάδες, ίδιου τύπου με την δική του, οι οποίες αποτελούνται από νεαρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές για τις οποίες θεωρεί ότι θα είναι ευκολότερη η επανένταξη, καθώς θεωρεί πως οι μεγαλύτεροι θα κοιτάξουν να επαεκκινήσουν πρωτίστως τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις από τις οποίες βιοπορίζονται.

Στο τέλος ευχήθηκε να επιστρέψουμε όλοι σύντομα υγιείς στην καθημερινοτητα μας και τα υπόλοιπα θα βρεθούν στην πορεία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Prismasport.gr ο Μάριος Ζερβίδης:

«Ειδικά για τα ερασιτεχνικά σωματεία θεωρώ ότι είναι καταστροφικη η διακοπή. Δεν βλέπω γρήγορα να γίνεται επανεκκίνηση αλλά ακόμα κι αν γίνει ουσιαστικά ξεκινάς από το μηδέν ξανά. Ίσως για ομάδες τύπου Λίντο Νέοι Εργοτέλη Κεραυνός κλπ να είναι ευκολότερη η επανένταξη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά για άλλες ομάδες που έχουν παίκτες μεγαλύτερους ηλικιακά θεωρώ ότι προτεραιότητα για τα παιδιά εκείνα είναι να επανεκκινήσουν πρώτα τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις από τις οποίες πιθανόν να βιοποριζονται οπότε η επαναφορά τους θα είναι ακόμα δυσκολότερη. Όπως και να' χει θέλω να ευχηθώ να επιστρέψουμε όλοι σύντομα στην καθημερινότητα μας υγιείς. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε όλα στην πορεία.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport