Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Νικητής η... τακτική στο Λίντο – Ποσειδώνας

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 18:50 Γράφτηκε από τον

Μετά από ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις «κόλλησαν» στο μηδέν Λίντο και Ποσειδώνας

Όποιος πήγε στο Λίντο με διάθεση να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο με θέαμα και πολλά τέρματα ατύχησε καθώς το παιχνίδι είχε ως κυρίαρχο την τακτική με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 0-0.

Το Λίντο ήταν η ομάδα που είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της χωρίς όμως την κλασσική ευκαιρία και από την άλλη ο Ποσειδώνας δεν μπόρεσε να απειλήσει και εκείνος επιθετικά, όμως ζητάει πέναλτι στο 90+5’ σε μία προσπάθεια του Τριανταφυλλάκη.

Το Λίντο έχει τις καλύτερες στιγμές του πρώτου μέρους με την ευκαιρία με τον Μοχιανάκη στο 25’, που πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά άργησε να πλασάρει και κόπηκε και μία προσπάθεια του Βαρβεράκη, που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο με την αμυντική τακτική του Ποσειδώνα να είναι άψογη και αυτή ήταν που τον οδήγησε στο θετικό αποτέλεσμα, ενώ όπως είπαμε μπορούσε και στο φινάλε να «κλέψει» τη νίκη, όμως στην φάση με τον Τριανταφυλλάκη παρά τις διαμαρτυρίες ο διαιτητής έδειξε παίζεται.

Συνθέσεις:

Λίντο: Καργάκης, Γιακουμάκης (55’ Νικολάου), Τσαγκαράκης, Δροσάτος, Κυριακάκης, Χνάρης, Βοϊδάσκης, Τσινάκης, Βαρβεράκης, Παπαδάκης Ν., Μοχιανάκης (60’ Παπαδάκης Α.)

Ποσειδώνας: Πενταράκης, Βασιλάκης, Σεληνιωτάκης, Ντελάκης, Τζαγκουρνής, Σημιανάκης (80’ Βινιχάκης), Αματζίδης, Τζωρμπατζάκης (73’ Μανουσάκης), Φουλεδάκης (65’ λ.τρ. Αυγουστάκης - 80’ λ.τρ. Καστρινός), Μποζατζίδης (80’ Τερζάκης), Τριανταφυλλάκης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport