Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Μ. Ζερβίδης: «Να παιχτεί δημιουργικό κι όχι καταστροφικό ποδόσφαιρο»

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 10:52 Γράφτηκε από τον
Μ. Ζερβίδης: «Να παιχτεί δημιουργικό κι όχι καταστροφικό ποδόσφαιρο» Μ. Ζερβίδης: «Να παιχτεί δημιουργικό κι όχι καταστροφικό ποδόσφαιρο»

Στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, αναφέρθηκε μιλώντας στο Prismasport.gr ο προπονητής του Λίντο, Μάριος Ζερβίδης.

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε πως δεν παίζει καθόλου σημασία για το συγκρότημα του, το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, αφού όπως είπε θα παίξουν όλοι με όλους, με στόχο το δημιουργικό ποδόσφαιρο.

Ο Μάριος Ζερβίδης στάθηκε και στην κλήρωση του Λίντο κόντρα στον Γιούχτα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί χωρίς καμία σκοπιμότητα και για να το απολαύσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του Λίντο, Μάριος Ζερβίδης:

Για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

«Όπως είχα πει και παλιότερα θα παίξουμε όλοι με όλους οπότε δεν έχει και τόση σημασία το πρόγραμμα για εμάς. Αυτό που ευχόμαστε είναι να παιχτεί όσο γίνεται πιο δημιουργικό ποδοσφαιρο και οχι καταστροφικό. Θεωρώ ότι είμαστε σε ενα όμιλο που κάποιες ομάδες θα το κάνουν οπότε θα δούμε και ωραία παιχνίδια.»

Για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον Γιούχτα

«Όσο για το κύπελλο αν δείτε τα φιλικά που έχουμε παίξει είναι τα περισσότερα με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών αφενός για να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο αφετέρου για να βλέπουμε πιο έντονα τις αδυναμίες μας και να δουλεύουμε πάνω σε αυτές. Νομίζω ότι καλύτερο είναι το παιχνίδι με το Γιούχτα. Θα παίξουμε όπως πάντα χωρίς καμία σκοπιμότητα και θα το απολαύσουμε.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport