Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Α. Μαυρογιαννάκης: «Η επανέναρξη να γίνει με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις»

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 09:40 Γράφτηκε από τον

Στο Prismasport.gr μίλησε ο προπονητής του Κεραυνού, Αριστομένης Μαυρογιαννάκης.

Την δική του άποψη σχετικά με την επανέναρξη κατέθεσε στο Prismasport.gr o Άρης Μαυρογιαννάκης.

Ως κάτι που το επιθυμεί αν όχι όλος ο κόσμος, τότε περισσότερος χαρακτήρισε την επανέναρξη ο νεαρός κόουτς, τονίζοντας πως πρέπει να γίνει με όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία.

Επισήμανε πως όλοι πρέπει να δείξουν σοβαρότητα και να υπακούσουν τις οδηγίες των ειδικών.

Ο ικανός προπονητής δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο, ενόψει των εορτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σε όλους εμάς που ασχολούμαστε αλλά και σε αυτούς που παρακολουθούν το τοπικό ποδόσφαιρο μας λείπει αυτή η καθημερινότητα και ο κύκλος μας γενικά.

Θέλουμε πολύ να επανέλθει αυτό στην ζωή μας αλλά πραγματικά θα πρέπει να γίνει με όλες τις προϋποθέσεις ώστε να έχουμε την υγεία μας όλοι και να μην κινδυνεύουν ζωές.

Πρέπει όλοι να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα και να μείνουμε με τις οδηγίες των ειδικών .....δείτε τι ανέχεται η κοινωνία αλλά ιδιαίτερα τα παιδιά μας.

Το πώς μπορεί να γίνει δεν μπορώ να πω εγώ αλλά οι υθινοντες των διοργανώσεων. Προσωπικά θεωρώ ευχάριστη έκπληξη αν συμβεί η έναρξη των πρωταθλημάτων βλέποντας γενικά και την υπόλοιπη αγορά.

Μέσ' στο κλίμα των ημερών θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές στα σπίτια μας σε όλο τον κόσμο. Να έχουμε υγεία όλοι και με την ιστορία της πανδημίας να τελειώνουμε το συντομότερο.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport