Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Αιφνίδια παραίτηση του Δ. Φουντουλάκη από την προεδρία των Γουβών

Κυριακή, 24 Μαΐου 2020 18:15 Γράφτηκε από τον
Δήμος Φουντουλάκης Δήμος Φουντουλάκης

Την παραίτηση του, από την προεδρία των Γουβών και την αποχή του από τα δρώμενα του τοπικού ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε με δήλωση του ο Δήμος Φουντουλάκης.

O αγαπητός σε όλους παράγοντας, αποφάσισε να υποβάλει την παραίτηση του στο Δ.Σ της ομάδας, καθώς θέλει να ρίξει όλο το βάρος στην επιχείρηση του, που λόγω του κορωνοϊού έχει πλέον αυξημένες υποχρεώσεις.

Όπως αναφέρει κι ο ίδιος είναι μία μέρα στενάχωρη για εκείνον, πόσο μάλλον δε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που "χάνει" ένα σημαντικό άνθρωπο, έτοιμο να βοηθήσει τον οποιοδήποτε, του το ζητήσει, κάτι που έχει φανεί από το κοινωνικό έργο του, αλλά και τις διάφορες πρωτοβουλίες, τις οποίες έχει πάρει κατά καιρούς.

Ο Δήμος Φουντουλάκης τόνισε ότι θα είναι δίπλα σε όποιον, τον διαδεχθεί και ευχήθηκε να βρεθούν άνθρωποι που θα συνεχίσουν αυτό που όλες οι διοικήσεις των Γουβών κάνουν πάντα. Να έχουν τις Γούβες ψηλά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην συγκινητική αποχαιρετιστήρια δήλωση του, ο Δήμος Φουντουλάκης:

«Μέσα από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που περάσαμε και περνάμε ο καθένας μας προσπαθεί να ανταπεξέλθει και να προχωρήσει με βάση τις καινούριες, που έρχονται και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι.

Στην ζωή μας υπάρχουν στιγμές χαράς, λύπης στεναχώριας και πολλών συναισθημάτων. Σήμερα είναι μία μέρα στενάχωρη γιατί η πανδημία μας έκανε να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα, σχετικά με τα επαγγελματικά, προσωπικά θέματα και άλλα ενδιαφέροντα "χόμπι" που αυτά αναγκαστικά πάνε σε τριτη μοίρα. Όλοι που ασχολούμαστε, μόνο με τον τουρισμό, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο έχουμε μείνει πίσω και το μέλλον και η επανεκκίνηση είναι αβέβαιη.

Ό,τι και αν έκανα και κάνω προσπαθώ να το κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα και μου επιτρέπουν οι συνθήκες να το κάνω με προσήλωση και στόχους αλλά, οι παρούσες συνθήκες δεν μου το επιτρέπουν, την δεδομένη χρονική στιγμή . Αποφάσισα να παραιτηθώ από πρόεδρος της ομάδας των Γουβών, απέχοντας από τα δρώμενα του ποδοσφαίρου, ρίχνοντας όλο το βάρος στα επαγγελματικά, που λόγω της πανδημίας πήγαν πολύ πίσω.

Την επόμενη χρονιά δεν θα μετέχω στο Δ.Σ της ομάδας αλλά θα είμαι δίπλα σε όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτή. Μια ομάδα άρτια οργανωμένη κι έτοιμη να ξεκινήσει το καινούριο πρωτάθλημα. Θα παραμείνω οπαδός της ομάδας μας και εύχομαι να βρεθούν άνθρωποι που θα συνεχίσουν αυτό που όλες οι διοικήσεις των Γουβών κάνουν πάντα. Να έχουν τις Γούβες ψηλά.

Την απόφαση μου την ανακοίνωσα στα μέλη του Δ.Σ της ομάδας, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία μας.

Ελπίζω και εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα και να επιστρέψω ενεργά στο μέλλον ξανά.

Με εκτίμηση

Φουντουλακης Δημόκριτος»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)