Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Γ. Τριανταφυλλάκης: «Αφιερωμένη στον πρόεδρο μας η σημερινή νίκη»

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 20:56 Γράφτηκε από τον

 

Σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους την εφετινή χρονιά οι Γούβες πήραν σπουδαίο διπλό επικρατώντας με 2-0 της δεύτερης στην βαθμολογία Βόνης.

Ο ποδοσφαιριστής που συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη των Γουβών, σήμερα Γιάννης Τριανταφυλλάκης μίλησε στο Prismasport.gr.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει καταφέρει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν και εκείνος το ανταποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ήδη σε τρεις εμφανίσεις μετρά 4 γκολ, ανοίγοντας σήμερα μάλιστα τον δρόμο για τη νίκη με ωραία κεφαλιά.

Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης αφιέρωσε τη σημερινή νίκη στον πρόεδρο κ. Δήμο Φουντουλάκη ο οποίος την Πέμπτη τα γενέθλια του.

Ο ίδιος τόνισε ότι δέθηκε αμέσως με όλους τους συμπαίκτες και εξέφρασε την άποψη του ότι η τωρινή θέση στην βαθμολογία αδικεί τις Γούβες.

Το κλίμα όπως είπε είναι καλό και μέσα από την δουλειά που κάνουν εκείνος και οι συμπαίκτες του, δίνεται το κίνητρο για ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των Γουβών, Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

«Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πολύ καλό, δεθηκα αμέσως με όλα τα παιδιά και πιστεύω ότι η ομάδα έχει να δώσει και να δείξει πολλά περισσότερα.

Η βαθμολογική θέση της ομάδας πιστεύω ότι μας αδικεί και όλοι μαζί μέσα από την δουλειά που κάνουμε όλη την βδομάδα μας και τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, μας δίνεται το κίνητρο για ανάλογη συνέχεια.

Θέλω να αφιερώσω εγώ όπως και όλη η ομάδα την σημερινή νίκη στον πρόεδρο της ομάδας κ. Φουντουλακη Δήμο για τα γενέθλια του.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport