Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Ανωγειανάκης: «Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και την έδρα θα πηγαίνουμε με το ίδιο πλάνο»

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 21:46 Γράφτηκε από τον
Γιώργος Ανωγειανάκης Γιώργος Ανωγειανάκης

Το δικό του σχόλιο για τις κληρώσεις του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου έκανε ο προπονητής του Γιούχτα 2010, Γιώργος Ανωγειανάκης.

Ο νεαρός τεχνικός ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πρόγραμμα, καθώς όλοι θα παίξουν με όλους στο πρωτάθλημα. Αναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου οπού ο Γιούχτας 2010 θα αντιμετωπίσει τη Μινωική ο Γ. Ανωγειανάκης τόνισε πως είναι μεγάλη χαρά η ομάδα του να τίθεται απέναντι σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως η «Μπάρτσα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού τεχνικού:

Το σχόλιο σας αναφορικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος;

«Για την κλήρωση του πρωταθλήματος το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει και τόσο γιατί θα παίξουμε με όλες τις ομάδες όποτε λίγη σημασία έχει ...εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους το ίδιο και τους βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα. Δεν υπάρχουν δύσκολα η εύκολα παιχνίδια. Η δίκη μου φιλοσοφία είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός θα πηγαίνουμε με το ίδιο πλάνο και στόχο που έχουμε σαν ομάδα ανεξάρτητου αντιπάλου και έδρας.

Στο Κύπελλο αντιμετωπίζετε μία ομάδα Α1 όπως η Μινωική, πως βλέπετε αυτό το παιχνίδι;

«Όσο αφορά το κύπελλο είναι μεγάλη χαρά για μας να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα του Ηράκλειο όπως είναι η Μινωική. Σίγουρα θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι το όποιο θα το δούμε όπως όλα τα αλλά».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport