Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Γ. Ανωγειανάκης: «Όλες οι ομάδες είναι αξιόλογες και υπολογίσιμες»

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 17:21 Γράφτηκε από την
Ο προπονητής του Γιούχτα 2010, Γιώργος Ανωγειανάκης. Ο προπονητής του Γιούχτα 2010, Γιώργος Ανωγειανάκης.

Ο Γιούχτας 2010 θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ στον 1ο όμιλο.

Ένα νέο ταξίδι σε μεγαλύτερη κατηγορία για την ομάδα των Αρχανών, η οποία δεν έδωσε μεγάλη βαρύτητα στον καταρτισμό των ομίλων.

Ο Γιώργος Ανωγειανάκης μίλησε στο Prismasport.gr, τονίζοντας ότι για την ομάδα του ήταν αδιάφορο σε ποιο όμιλο θα τοποθετηθεί, καθώς θεωρεί όλες τις ομάδες αξιόλογες και υπολογίσιμες.

Ο προπονητής του Γιούχτα 2010 επισημαίνει επίσης ότι η φιλοσοφία του είναι να κοιτάει τη δική του ομάδα και όχι τους αντιπάλους. Παράλληλα προβλέπει ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα με απαιτητικά παιχνίδια και εύχεται να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα.

Αναλυτικά η δήλωση του νεαρού τεχνικού:

«Για την ομάδα μας ήταν εντελώς αδιάφορο σε ποιο όμιλο θα τοποθετηθούμε γιατί θεωρούμε όλες τις ομάδες αξιόλογες και υπολογίσιμες. Η φιλοσοφία η δική μου είναι να κοιτάμε πάντα την δική μας ομάδα και όχι τους αντιπάλους. Οπότε δεν είχαμε δώσει μεγάλη βαρύτητα σε ποιο όμιλο θα μπούμε.

Με τις ομάδες που θα παίξουμε θεωρώ ότι θα γίνουν πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, τα οποία θα είναι πολύ απαιτητικά σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Και αυτό γιατί σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν την φιλοσοφία να παίζουν και όχι να καταστρέφουν.

Αυτό που εύχομαι είναι να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα. Γιατί είμαι σίγουρος ότι η αγωνιστική δράση έχει λείψει σε όλους».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Search