Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΓΟΗ: «Εγκληματική αδιαφορία των παραγόντων για το νέο αθλητικό νόμο, να λάβει θέση η ΕΠΣΗ»

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 18:20 Γράφτηκε από την
ΕΓΟΗ ΕΓΟΗ

Ο γενικός γραμματέας του ΕΓΟΗ, Γιάννης Ντελινταδάκης εκφράζοντας και το Δ.Σ του ιστορικού σωματείου με ανάρτηση του στο facebook, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα ερασιτεχνικά σωματεία με τον νέο αθλητικό νόμο.

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων είναι εγκληματική η αδιαφορία των παραγόντων και όταν καταλάβουν τι έρχεται θα είναι αργά. Παράλληλα καλεί την ΕΠΣΗ να αναλάβει πρωτοβουλία και να ενημερώσει τα σωματεία αλλά και να λάβει θέση για τη νέα τάξη πραγμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι εγκληματική η αδιαφορία των εθελοντών αθλητικών παραγόντων και ιδίως των ποδοσφαιρικών σωματείων του Ηρακλείου, για όσα ετοιμάζονται με το προσχέδιο του νέου αθλητικού νόμου. Όταν πάρουν χαμπάρι τι έρχεται θα είναι πολύ αργά. Μόνο δύο παραδείγματα, τα Σωματεία κάθε πενταετία θα πληρώνουν ΧΑΡΑΤΣΙ αναγνώρισης αγνώστου προς το παρόν ύψους. και δεύτερον προβλέπεται ότι όλοι οι Κλάδοι του στρατού, η Αστυνομία, το Λιμενικό η Πυροσβεστική και ο ευρύτερος δημόσιος τομέας θα μπορεί να ιδρύει αθλητικά σωματεία που θα ανταγωνίζονται τους ανήλικους αθλητές των ερασιτεχνικών σωματείων. Η Δημοκρατία σε μεγάλες δόξες.

Όσο για την περίφημη διαβούλευση έχω υποβάλει την προβλεπόμενη αίτηση στον επίσημο ιστότοπο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού από 25 Ιουλίου 2020 ώρα 7:36 π.μ. Είμαι στην αναμονή έγκρισης αλλά όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο σήμερα η διαβούλευση λήγει στις 20/8/2020. Αυτή είναι η διαφάνεια του Υφυπουργείου!!!

Η Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου έχει την υποχρέωση να βρει το προσχέδιο του νέου αθλητικού νόμου που ετοιμάζεται εν κρυπτό, να το διαθέσει στα σωματεία μέλη της και επιπλέον να λάβει θέση σε όλα όσα αναφέρει αυτό!!!

Η σημερινή δισέλιδη περίληψη του προσχεδίου των εκατόν ογδόντα (180) σελίδων του από το γραφείο τύπου της Γ.Γ. Αθλητισμού μόνο σαν προσπάθεια συσκότισης, παραπληροφόρησης και απόκρυψης μπορεί να χαρακτηριστεί και μόνο ενημέρωση δεν είναι!!!»

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search